15 Ιουν 2010

Σύσκεψη για τα προβλήματος αστυνόμευσης του Δ' Δημ.Διαμ.Θεσ/νίκης

Συνεδρίαση της Δημοτικής Αστυνομίας και του Συμβουλίου Πρόληψης Εγκληματικότητας με το Δ΄ Δημοτικό Διαμέρισμα.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Συμβουλίου του Σ.Π.Ε. σε συνεργασία με τη Δημοτική Αστυνομία συμμετείχαν χθες, Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010, στην προγραμματισμένη..

συνεδρίαση των μελών του Συμβουλίου του Δ΄ Δημοτικού Διαμερίσματος. Μετά τη γενική τοποθέτηση του Προέδρου, Αντιδημάρχου Δημοτικής Αστυνομίας, κ. Θεόδωρου Αθανάσαρου και μελών του Σ.Π.Ε. αναπτύχθηκε ένας γόνιμος διάλογος για την προστασία της ζωής και περιουσίας μας. Προέκυψε μια σειρά θεμάτων που άπτονται των δραστηριοτήτων του Σ.Π.Ε. και εκφράζουν τις ανησυχίες και τους φόβους για τα αυξανόμενα κρούσματα μικρομεσαίας εγκληματικότητας που απασχολούν τους κατοίκους του Δ΄ Δημοτικού Διαμερίσματος.

Έγινε καταγραφή συγκεκριμένων χώρων που αποτελούν εστίες εκδήλωσης παραβατικής συμπεριφοράς, διακίνησης ναρκωτικών, κλοπών κ.λ.π. Επίσης, επισημάνθηκε η έλλειψη επαρκούς φωτισμού σε πάρκα και πλατείες καθώς και η ανάγκη για περισσότερη αστυνόμευση.

Τα μέλη του Σ.Π.Ε. θα επεξεργαστούν όλες τις προτάσεις των μελών του Συμβουλίου του Δ΄ Δημοτικού Διαμερίσματος και ο Πρόεδρος, κ. Θεόδωρος Αθανάσαρος, θα προβεί σε σχετική αλληλογραφία με τις αρμόδιες υπηρεσίες προκειμένου να διευθετηθούν άμεσα και αποτελεσματικά τα προβλήματα που συζητήθηκαν.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη