7 Ιουν 2010

Γιατί δεν καλείτε και τη Χαρα Νικοπούλου;

Μακάρι σε αυτό εδώ τον τόπο να είχαμε όλοι το θάρρος και την τιμιότητα της κας. Χαράς Νικολοπούλου. Της σημαντικής δασκάλας από το Μέγα Δέριο που ακολουθεί τον όρκο που έδωσε στο Σύνταγμα και διδάσκει τα Ελληνόπουλα των Πομάκων, δίχως να αποδέχεται να...

παίξει πολιτικά παιχνίδια άλλων. Η εξαιρετική εκπομπή του Κώστα Χαρδαβέλλα απέδειξε σε όλους μας ότι ακόμα και σήμερα υπάρχουν ήρωες σε αυτό τον τόπο.

Απέναντι στην κα. Νικολοπούλου δεν μπορούμε παρά να αντιπαραβάλουμε τη γνωστή κα. Ρεπούση. Η κα. Ρεπούση σήμερα βρίσκεται στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και από εκεί είμαστε σίγουροι ότι ασχολείται με το αν και κατά πόσο οι κυνηγημένοι Έλληνες της Σμύρνης συνωστίσθηκαν στην παραλία ή απλώς στριμώχτηκαν καθώς οι Τσέτες του Κεμάλ Ατατούρκ εισερχόταν στην πόλη. Η τελευταία της δημόσια εμφάνιση έγινε στο γνωστό Navarino Network του Αναπληρωτή Καθηγητή του Πανεπιστημίου Μακεδονίας κου. Δημήτρη Καιρίδη, επιστημονικού δ/ντη του Ιδρύματος Κων/νου Καραμανλή και πρώην μέλους του Kokkalis Foundation .
Όλες οι απόψεις πρέπει να προβάλλονται σε μια δημοκρατική και ευνομούμενη κοινωνία και πολύ καλά έκανε ο κ. Καιρίδης να καλέσει την κα. Ρεπούση. Γιατί όμως δεν καλεί και την κα. Νικολοπούλου; Μάλλον οι θεματικές ενότητες του Navarino Network δεν έχουν χώρο για την ηρωική δασκάλα από το Μέγα Δέριο.
Γιατί άραγε;
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη