4 Ιουν 2010

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΑΝΑΤΟΛΑΚΗ

ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ

Ο Βουλευτής Β΄ Πειραιώς του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργος Ανατολάκης, την 1-6-2010, είχε την ευκαιρία να θέσει σημαντικές ερωτήσεις προς τον Υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού κύριο Γερουλάνο, κατά την συνεδρίαση της Υποεπιτροπής Αθλητισμού της Βουλής.
Τα κυριότερα θέματα που έθιξε ο Βουλευτής είναι:

• Γιατί δεν αξιοποιούνται τα Ολυμπιακά Ακίνητα, όπως κάνουν άλλες Ολυμπιακές χώρες που παρεχώρησαν τα γήπεδα σε Δήμους, Φορείς και Ομοσπονδίες; - Ο Υπουργός απάντησε ότι υπήρχε σχεδιασμός τον οποίον άλλαξε η Ν.Δ. και δεν είναι σίγουρο ότι θα υπάρχουν έσοδα…

• Γιατί τοποθετήθηκε στο Δ.Σ. της «Ολυμπιακά Ακίνητα Α.Ε.» ο κ. Χωμενίδης ο οποίος είναι υπόδικος για υπεξαίρεση προς το Ελληνικό Δημόσιο; - Ο Υπουργός απάντησε ότι πρόκειται για έμπειρο άτομο και αφού δεν έχει καταδικαστεί ακόμα, δεν υπάρχει τίποτα το μεμπτό..!

• Γιατί δεν υπάρχει Υφυπουργείο Αθλητισμού που να ασχολείται αποκλειστικά με αυτόν τον σημαντικό Τομέα της χώρας; - Ο Υπουργός απάντησε ότι δεν ωφελεί να υπάρχει μόνο ο θεσμός. Εθεσε σαν παράδειγμα το Υπουργείο Τουρισμού, λέγοντας ότι δεν απέδωσε αποτελέσματα…

• Γιατί το Υπουργείο Πολιτισμού είναι το μόνο που δεν έχει φέρει κανένα Νομοσχέδιο; - Ο Υπουργός απάντησε ότι δεν πιστεύει τόσο στα Νομοσχέδια. Θα προτιμούσε στην θητεία του να καταργήσει νόμους, παρά να φτιάξει..!

• Τι θα γίνει με την επισκευή του γηπέδου της Τούμπας; Ο ΠΑΟΚ δεν έδωσε κανένα δείγμα βίας τα τελευταία 3 χρόνια. - Ο Υπουργός απάντησε ότι η ομάδα έχει μετόχους, χορηγούς και φιλάθλους και δεν γίνεται όλα να τα λύνει το Κράτος….!!!!

• Θα δωθεί λύση στο πρόβλημα του Ηρακλή για να μην υποβιβαστεί; . - Ο Υπουργός απάντησε ότι δεν μπορούμε να καπελώνουμε την ΕΠΟ.

• Λίγο πριν το φετινό Μουντιάλ, γιατί η Πολιτεία χρωστάει ακόμα τις υποσχέσεις της σε μέλη της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου; (Αδειες ΠΡΟΠΟ για το Euro 2004, και πριμ για την πρόκριση του 2008.) ; - Ο Υπουργός δεσμεύτηκε μόνο για τις άδειες, ότι θα κοιτάξει το θέμα…

• Γιατί καθυστερεί το εργαστήριο ντόπινγκ του ΟΑΚΑ να βγάζει αποτελέσματα και αν υπάρχει πρόβλημα με την αξιοπιστία τους; - Ο Υπουργός απάντησε ότι δεν υπάρχουν κονδύλια στον Προυπολογισμό..

• Γιατί η Γ.Γ.Α. χρωστάει τις επιχορηγήσεις στις ερασιτεχνικές ομάδες; - Ο Υπουργός παραδέχθηκε ότι υπάρχουν οφειλές από το 2006 και μετά, και παρέπεμψε το θέμα σε επόμενη συζήτηση…

http://salonica-press.blogspot.com/
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη