21 Ιουν 2010

Αγρίεψαν τα πράγματα με τις πορείες του ΗΡΑΚΛΗ

Οπαδοί διαμαρτύονται επειδή η αστυνομία, προσπάθησε αναιμικά σήμερα, να κουνήσει λιγάκι τον κώλο της. Κάποιος βαρέθηκε να βλέπει κάποιους οπαδούς να καίνε, να σπάνε, να...βάφουν ανενόχλητοι και είπε να κάνει κάτι. Αναγνώστης μας από την πλατεία Αριστοτέλους μεταδίδει (τώρα) από το Iphone του:

"Πλαστική σφαίρα σε άνθρωπο που έπινε τον καφέ του στην Αριστοτέλους από τους αστυνομικούς. Ατάκα αστυνομικού " μαζέψτε τα παιδιά σας από την πορεία θα πέσουν δακρυγόνα"
Ατάκα βαθμοφόρου αστυνομικού "Μας τα έπρηξε ο πούστης ο Βουγιας τόσες μέρες να μη σας χτυπήσουμε σήμερα όμως θα σας γαμήσουμε"
..
Κύριε Γερουλάνε, πήρατε χαμπάρι τι γίνετε στη Θεσσαλονίκη;
Αυτοί οι ανεγκέφαλοι, που φυσικά στο τέλος θα δώσουν την άδεια, γιατί παρατείνουν την αγωνία του κόσμου, με αποτέλεσμα να βρίσκουν τη χαρά τους οι μπαχαλάκηδες και να καίνε; Όσο τα αφήνεις αυτά τα πράγματα, τόσο πιό δύσκολα τα αντιμετωπίζεις.
Η Θεσσαλονίκη, υποφέρει (από όλες τις απόψεις) εδώ και 15 μέρες. Κάτι δεν πρέπει να κάνετε; Σε ποιά χώρα γίνονται αυτά ρε, επί 15 μέρες; Πάλι "μέρες Γρηγορόπουλου" θα ζήσουμε; Δεν διαδαχθήκατε τίποτε από την απραξία Καραμανλή; Εναντίον ποιανού νομίζετε ότι θα στραφεί ο κόσμος; Των οπαδών; Εναντίον σας θα στραφεί, που τα κάνατε μαντάρα !
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη