4 Ιουν 2010

Εσωσε τον ασθενή, έχασε το παιδί του

Απίστευτη οικογενειακή τραγωδία στην Κύπρο: πατέρας ξέχασε το πεντάχρονο αγοράκι του στο αυτοκίνητο για έξι ώρες με αποτέλεσμα να βρει φριχτό θάνατο!

Τραγικό παιχνίδι έπαιξε η μοίρα σε σαραντάχρονο γιατρό από τη Λάρνακα. Oπως κατέθεσε ο ίδιος στην αστυνομία, το πρωί της Τρίτης πήγαινε τον γιο του στο νηπιαγωγείο όταν..

δέχτηκε κλήση για επείγον περιστατικό στην ιδιωτική κλινική όπου εργάζεται. Η βιασύνη του όμως να βρεθεί κοντά στον ασθενή απέβη μοιραία για το πεντάχρονο αγοράκι, το οποίο έμεινε κλεισμένο για έξι ώρες μέσα στο αυτοκίνητο!

Το κουβάρι της απίστευτης τραγωδίας άρχισε να ξετυλίγεται το απόγευμα, όταν η μητέρα του αγοριού πήγε στο νηπιαγωγείο για να πάρει το παιδί της. Εκεί οι δάσκαλοι την ενημέρωσαν ότι ο γιος της δεν είχε πάει στο σχολείο. Εντρομη τηλεφώνησε στον σύζυγό της για να μάθει αν το παιδί ήταν μαζί του και τον άκουσε να λέει ότι το είχε ξεχάσει στο αυτοκίνητο! Αμέσως ο σαραντάχρονος, ο οποίος βρισκόταν εκείνη την ώρα στο χειρουργείο, έστειλε την αναισθησιολόγο της κλινικής και μια νοσοκόμα να δουν αν το αγοράκι ήταν καλά. Οι δύο γυναίκες πήγαν στο αυτοκίνητο, αλλά ήταν ήδη πολύ αργά. Βρήκαν το αγοράκι αναίσθητο με ένα άδειο μπουκάλι νερό δίπλα του.

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας διενεργήθηκε η νεκροτομή από την παθολογοανατόμο Ελένη Αντωνίου, ενώ την οικογένεια εκπροσώπησε ο ιατροδικαστής Πανίκος Σταυριανός. Αν και αρχικά ο θάνατος του πεντάχρονου αγοριού είχε αποδοθεί σε θερμοπληξία και ασφυξία, η κ. Αντωνίου απέκλεισε αυτό το ενδεχόμενο, αναφέροντας ότι το παιδί αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα στην καρδιά. Ωστόσο, όπως είπαν και οι δύο ιατροδικαστές, αναμένονται και τα αποτελέσματα των ιστοπαθολογικών εξετάσεων για να εξαχθεί ακριβές πόρισμα.

Το πεντάχρονο αγοράκι είχε αναπνευστικό πρόβλημα και άσθμα και παρακολουθούταν από παιδίατρο.
espressonews
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη