30 Ιουν 2010

Ναι κ.Παπανδρέου, εμείς οι bloggers, θέλουμε να συμβάλλουμε

Κι εμείς στο taxalia, συμβάλλουμε εδώ και πολύ καιρό σε αυτό που είπατε
"Θα πρέπει ο πολίτης, θα πρέπει και οι bloggers, ναι, καλώ και τους bloggers, να βοηθήσουν και να συμβάλουν δημιουργικά, όπως βέβαια και τα συμβατικά Μέσα Ενημέρωσης, να συμμετάσχουν ενεργά στην επισήμανση, στην ανάδειξη των αρνητικών, που θα αποκαλυφθούν και θα αποκαλύπτονται, αλλά και στη δημιουργία προτάσεων, που μπορεί να αποτελέσουν ακόμη και προτάσεις νόμου".(Διαβάστε περισσότερα: http://taxalia.blogspot.com/2010/06/bloggers-bloggers.html#ixzz0sMmdbMME)

Επειδή μας διαβάζετε, θα θυμάστε ότι προτείναμε πάνω από 30 φορές, κάτι που θα βοηθήσει στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ:


Να δημοσιεύονται στο site του ΟΠΑΠ, όλες οι αποφάσεις σχετικά με τη διαφήμιση του ΟΠΑΠ στα ΜΜΕ. Όλα τα στοιχεία. Η σκοπιμότητα κάθε διαφήμισης, το ποσό που δόθηκε για κάθε συγκεκριμένη διαφήμιση σε κάθε συγκεκριμένο μέσο. Προσοχή: Για κάθε συγκεκριμένη διαφήμιση, όχι συνολικά ανά μέσο το χρόνο.


Για να το κάνω πιό λιανά, ένας πίνακας σαν τον παρακάτω:


(υποθετικός είναι)


20-2-2011, "ο οπαπ στηρίζει την αιμοδοσία", εφημερίδα ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, ολοσέλιδο, τελ.κόστος 32.646 ευρώ, τιμολ.1327, εκκρεμεί.


20-2-2011, "ο οπαπ στηρίζει την αιμοδοσία", εφημερίδα ΔΕΥΤΕΡΟ ΘΕΜΑ, 1/4 σέλιδο, τελ.κόστος 2.646 ευρώ, τιμολ.1328, εξοφλήθη.


 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη