13 Ιουν 2010

Καταγγελία για τις καταγγελίες… και κίνδυνος για τα blogs

Σήμερα ο «ανταποκριτής» του TaXalia στην Ισπανία! ασχολείται με ένα σοβαρό (και) Ελληνικό φαινόμενο το οποίο αφορά κυρίως τα μπλογκς (όχι μόνο όμως). Διαβάστε το!

Από τότε που έμαθε το ίντερνετ και η κουτσή μαρία, όπως και τα blogs, έχουμε γεμίσει με καταγγελίες που στέλνουν διάφοροι με I.Q. πιτόγυρου που απλά έμαθαν να πληκτρολογούν… Εδώ είναι μερικές τυπικές καταγγελίες που συναντάς:
 «Πήγα στην ****** καφετερία και πλήρωσα 12 ευρώ για 2 καφέδες! Να μην πάτε ποτέ γιατί είναι απατεώνες! Εγώ δεν θα ξαναπάω»  Δηλαδή ρε φίλε δεν ξέρεις να ξεχωρίσεις την κολοπιασάδικη καφετέρια από μία νορμάλ;;; Τιμές ο κατάλογος δεν έχει;;; Ή δεν μπορείς να ζητήσεις;;; Αν θες να κάνεις όμως μόστρα στην γκόμενα σε ακριβές κυριλοtrendy καφετέριες μην το παίζεις μετά μάγκας καταγγέλων!

«Πήγα στο τάδε ετοιματζίδικο (π.χ. Starbucks,Everest κ.α.) και πλήρωσα 6 ευρώ για ένα τοστ, ή 5 ευρώ για καφέ με σιρόπι… Σε τέτοια εποχή με κρίση, δεν γίνονται αυτά! Είναι κλέφτες!!!» Εδώ είναι που ο καταγγέλων είναι απελπιστικά ηλίθιος!!! Αυτές όλες οι αλυσίδες έχουν τις τιμές πρώτη μούρη!!! Μπαίνεις, βλέπεις και άμα δεν σου κάνει φεύγεις!!! Τι παίρνεις τον φρεντοτσίνο ρε καρμίρη, λες κι έπινες κι από χθες και μετά καταγγέλεις τις τιμές;;; Πόσο άχυρο πια μέσα στο κρανίο;;;


«Πήγαμε στο ****** club ή ξενυχτάδικο, και πρώτον είχαμε κλείσει για 7 άτομα αλλά μας βάλαν για τραπέζι σε 4, και επίσης για μια ντουζίνα ποτά ή 2-3 μπουκάλια δώσαμε 300 ευρώ! Και δεν μας σέβονται και μας κλέβουν!!!» Δηλαδή για να καταλάβω εσύ χτες φύτρωσες στην Ελλάδα;;; Θα μας τρελάνεις;;; Δεν ξέρεις τι γίνεται στα σκυλάδικα και τα κλαμπ! Και άντε πας εκεί και βλέπεις ότι σε στριμώχνουν! Γιατί δεν φέυγεις; Πας και βλέπεις ότι είναι πανάκριβο το ποτό η μπόμπα; Γιατί δεν πίνεις 1 και να φύγεις και παίρνεις μπουκάλια ολόληρα;;;
 

«Στην ***** αεροπορική είναι λωποδύτες! Εκτός του ότι δεν δίνουν τίποτα να φας, με βάλαν να πληρώσω 100 ευρώ παραπάνω γιατί κουβαλούσα μία τσαντούλα μαζί μου! Είναι απαράδεκτοι! Θέλουν από παντού να τα αρπάζουν» Σου φταίει η εταιρεία αν είσαι ιντερνετικά αναλφάβητος;;;; Οι εταιρείες μέσα στους κανόνες τα γράφουν όλα!!! Δέχονται π.χ. 10 κιλά handbag σε 1 τσάντα! Αν εσύ νομίζεις ότι επειδή στο κτελ φορτώνεις 3 τσάντες με τάπερ κεφτεδάκια  και  με σουβενίρ δεν σημαίνει ότι πρέπει να σε αφήσουν και στο αεροπλάνο της easy ή της ryan… Ειδικά από την στιγμή που σε έχουν προειδοποιήσει!!!
 

Υπάρχουν και σοβαρές όπως για επιχειρήσεις που δεν πληρώνουν τον κόσμο, ή έχουν πολλούς εργάτες χωρίς ένσημα ή σε διεθνές επίπεδο εκμεταλεύονται γυναίκες και παιδιά! Αυτές είναι οι μόνες που πρέπει να δημοσιεύονται!!

Παίζουν  με την φλόγα οι μπλόγκερς που φιλοξενούν τέτοιες ειδήσεις και κινδυνεύουμε να βρουν πάτημα για να άρουν την ανωνυμία των μπλογκς από κάτι τέτοιες μπούρδες λόγω ανυπόστατων συκοφαντήσεων! Επίσης κινδυνεύει το ελεύθερο blogging  και από διάφορες πλαστές ειδήσεις, όπως για τα φάρμακα κατά του καρκίνου, τον νεκρό στην Κύπρο κ.α. Κι αν εμένα δεν με νοιάζει τόσο προσωπικά γιατί σχεδόν επώνυμο είναι το blog, με νοιάζει σαν blogger γιατί πιστεύω ότι η ανωνυμία στα μπλογκς, αν δεν βάλεται εκ των έσω, είναι πολύ χρήσιμη.



http://thessaloniki-barcelona.blogspot.com/
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη