11 Ιουν 2010

Σπαμάρουν για λίγα clicks ακόμα και για τον Obama!

Σε διάφορα blogs & sites τον τελευταίο καιρό κυκλοφόρησε η φήμη ότι ο Obama και καλά συμμετείχε, ή ακόμα χειρότερα έκανε τον κομπάρσο σε ραπ τραγούδι το 1993.

Φυσικά και δεν θέλω να υπερασπιστώ τον Ομπάμα, που για μένα η παράγκα που του έδωσε το Νόμπελ, είναι χειρότερη κι από την παράγκα του Μητρόπουλου, απλά μου την σπάνε οι...

ηλίθιοι που αναδημοσιεύουν πληροφορίες για λίγα κλικ για την δόξα ή για να βάλουν αύριο μεθαύριο κάνα πακετάκι διαφημίσεων, πολλές φορές πολύ χειρότερες όπως έγραψε χτες το taxalia και μαγκιά του.

Εδώ είναι το βιντεο που υποτίθεται σκάει μύτη ο Ομπάμα


Αλλά κάποιοι είναι ΤΟΣΟ ΝΤΟΥΓΑΝΙΑ που δεν κοιτάν ούτε καν το βίντεο που ποστάρουν αφού στον υπότιτλο στο video που έγινε edit στις 3 Ιουνίου δηλαδή πριν γίνει ο ντόρος στην Ελλάδα, λέει: THIS IS NOT OBAMA,THIS IS L.A. SNO!!! Όπως και να'χει δεν κάνει κάνα κόπο να ψάξεις 10 δεύτερα στο ίντερνετ! Ο Οbama εκείνο τον καιρό ήδη ήταν χωμένος στην πολιτική, ενώ ο ίδιος ο τραγουδιστής του ραπ συγκροτήματος έχει δηλώσει πως στο video είναι ο φίλος τους ο L.A. Sno

Ευτυχώς που αυτή την φορά είναι για αστειότητες και όχι για κάτι αντικαρκινικά φάρμακα και λοιπές παπαριές που αναδημοσιεύουν κατά καιρούς και μας σηκώνεται η τρίχα (από το μούσι) κάγκελο!
http://thessaloniki-barcelona.blogspot.com/2010/06/clicks-obama.html
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη