17 Ιουν 2010

Η απάντηση της Zougla για το κατάπτυστο βίντεο ειδήσεων


Αντί να ζητήσει συγνώμη για την κοτσάνα η ηλεκτρονική εφημερίδα zougla, για το δελτίο ειδήσεων των 6, ζητάει τα ρέστα από το τρωκτικό. Μπούρδες! Και το λέμε εμείς που δεν είμαστε ούτε με, ούτε εναντίον κανενός από τα δύο sites (καρφάκι δεν μας καίγεται, αλλά η μπόυρδα είναι μπούρδα κυρία Καπελετζή και μη διορθώνετε με λάθος, το λάθος)
Γράφει η zougla:

Στο δελτίο ειδήσεων της ηλεκτρονικής εφημερίδας «zougla.gr» μεταδόθηκε πλήρης η ανακοίνωση του πρωθυπουργικού γραφείου του πρωθυπουργού της ΠΓΔΜ Νίκολα Γκρούεφσκι, μετά την συνάντηση του με τον κ. Γιώργο Παπανδρέου στις Βρυξέλλες.

Άλλωστε και ο τίτλος της είδησης αναφέρει ξεκάθαρα πώς πρόκειται για ανακοίνωση του πρωθυπουργού της ΠΓΔΜ. Πρόκειται για αναπαραγωγή ειδήσεως που μεταδόθηκε από το επίσημο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων στις 13:28 της Πέμπτης 17 Ιουνίου.

Στο τέλος της είδησης υπενθυμίζεται επίσης ξεκάθαρα πώς όλα όσα αναφέρθηκαν περιέχονται στην επίσημη ανακοίνωση των Σκοπίων. Συγκεκριμένα στην είδηση επισημαίνεται επί λέξει «…καταλήγει η ανακοίνωση από το γραφείο του πρωθυπουργού της Πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας».

Τα αναφέρουμε όλα αυτά διότι οι καιροί είναι πονηροί και οι «καλοθελητές» περισσεύουν. Κάποιοι από αυτούς απομόνωσαν από την τηλεοπτική είδηση που αναρτήθηκε στο δελτίο ειδήσεων της ηλεκτρονικής εφημερίδας «zougla.gr» ένα τμήμα της, έτσι ώστε να δημιουργείται η εντύπωση πώς τάχα είμεθα εμείς που αποκαλούμε την ΠΓΔΜ ως «Μακεδονία». Πρόκειται για φτηνό τέχνασμα και μάλιστα χυδαίας εμπνεύσεως. Το «κατασκεύασμα» αυτό το ανάρτησαν στο Υoutube, προφανώς για να δημιουργηθεί θόρυβος.

Πρόκειται για άλλη μία αθλιότητα, η οποία συνηθίζεται. Πρόκειται επίσης για μία ανέξοδη και επικίνδυνη διαδικασία εκούσιας σπίλωσης συνειδήσεων και επαγγελματικής δημοσιογραφικής δουλειάς αφήνοντας δήθεν να αιωρείται πώς υφίσταται ζήτημα εθνικής μειοδοσίας. Βεβαίως όλο αυτό το εγχείρημα στερείται πάσης σοβαρότητας.

Όλα αυτά, προς ενημέρωση των αναγνωστών μας και για να αποφευχθεί η παραπληροφόρηση.
Το βίντεο της ντροπής, εδώ
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη