16 Ιουλ 2010

Χωρίς Όρια 16-07-2010

Παρά πρόβλημα που προέκυψε...
...δεν θέλουμε ούτε να σας κουράσουμε (λόγο ώρας) ούτε όμως να σας αφήσουμε παραπονεμένους.
Ξεκινάμε λοιπόν αυτήν την σειρά αναρτήσεων (Χωρίς Όρια!~) η οποία σκοπό έχει να αναδεικνύει «παράξενα» θέματα τα οποία δεν «καλύπτονται» από τα συμβατικά ΜΜΕ ή έστω δεν καλύπτονται επαρκώς. Περιμένουμε και τα δικά σας θέματα ή/και ιδέες για την ύλη αυτής της σειράς αναρτήσεων.
Δυστυχώς το θέμα που είχαμε σκοπό να σας παρουσιάσουμε, δεν θα είναι στην σημερινή θεματολογία. Ο λόγος είναι ότι δεν κατάφερα ακόμη να επικοινωνήσω με τον «μεταφραστή» της σειράς. Οπότε η θεματολογία μας σήμερα θα είναι πιο φτωχή αλλά… ενδιαφέρουσα. Καλή σας ακρόαση.

Χωρίς Όρια
Επεισόδιο 1
Θέμα 1. Η μόλυνση στον κόλπο.
Η πτώση της δημοτικότητας του αμερικανού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα είναι γεγονός.
Η αιτία δεν είναι άλλη από την διαρροή πετρελαίου που συνεχίζετε στον Κόλπο του Μεξικού (παρά τις προσπάθειες της ΒΡ για τον περιορισμό της διαρροής πετρελαίου).

Γράφει ο πληροφοριοδότης μας:
Τα πράγματα είναι πολύ πιο ζοφερά και επικίνδυνα από ότι μας λένε τα ΜΜΕ.
Εκτός του πετρελαίου, διαφεύγουν και άλλα δηλητηριώδη αέρια και υγρά από τα μεγάλα βάθη της υποβρύχιας πηγής, που δηλητηριάζουν τον πληθυσμό στα παράκτια της περιοχής, από τον κόλπο του Μεξικό ως τη Φλόριδα και όχι μόνον.

Ταυτόχρονα είναι αξιοσημείωτο το γεγονός ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ δεν επιτρέπει στις Πολιτείες που επηρεάζονται, να επέμβουν με μέσα καθαρισμού, αυτό το ανέλαβε εξ ολόκληρου η ΒΡ η οποία δεν επιτρέπει ούτε στα ΜΜΕ να πλησιάσουν την περιοχή!

Ο Άλεξ Τζόουνς εξετάζει το ενδεχόμενο το ατύχημα αυτό να μην είναι τόσο αθώο όσο φαίνεται.
Δείτε το video.



Θέμα 2.
Διαδήλωση κατά της επίσκεψης Ερντογάν στην Αθήνα

Αναγνώστρια μας έστειλε το παρακάτω video.
Πρόκειται για διαδήλωση που έγινε κατά της επίσκεψης Ερντογάν στην Αθήνα.
Φυσικά κανείς σας δεν θα έχει ακούσει για αυτήν την διαδήλωση. Κανένα ΜΜΕ δεν «έπαιξε» την είδηση. Βλέπετε οι Έλληνες τα μεσημέρια έχουμε πολύ πιο σημαντικά θέματα για να προβάλουμε…

Μας γράφει λοιπόν η φίλη μας.
Πριν 2 μήνες πορεία κατά της έλευσης Ερντογάν παρεμποδίστηκε με δακρυγόνα και κλούβες περιμετρικά της ώστε να μην καταλήξει στην πρεσβεία της Τουρκίας στην Αθήνα...Τα ΜΜΕ προασπίστηκαν τα καλώς κείμενα των 21 συμφωνιών "συνεργασίας" των δύο χωρών και περί των διαμαρτυριών εκκωφαντική σιωπή.
Τυχαίο;Δε νομίζω...
Δείτε το video που μας έστειλε..


Να είστε σίγουροι ότι η σειρά αυτών των αναρτήσεων θα γίνουν σημείο αναφοράς για πολλούς... "συμβατικούς" δημοσιογράφους!
Περιμένουμε τις προτάσεις σας.
Καλό σας βράδυ.
TaXalia.tv


Αρχείο των θεμάτων θα υπάρχει εδώ>>
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη