20 Ιουλ 2010

Για τους διοριστεους της προκηρυξης 9Κ/2008 της ΑΤΕ

Γράφει η αναγνώστρια και ενδιαφέρει όσους συμμετείχαν στον παραπάνω διαγωνισμό:
Καλησπερα, προσφατα ανακαλυψα το blog σας και το παρακολουθω. Θα ηθελα να κανω μια παρακληση για τη δημοσιευση ενος θεματος αν βεβαια ειναι ευκολο για εσας.
Ειμαι μια απο τις διοριστεες της προκηρυξης 9κ/2008 της ΑΤΕ μετα απο εντελως καθαρο διαγωνισμο ΑΣΕΠ.

Συνολο ειμαστε 909 ατομα απο αυτους οι ΠΕ και καποιοι ΤΕ περιπου 300 στο συνολο εχουν ηδη τοποθετηθει. Μετα ηρθε ο νομος περι παγωματος προσληψεων ο οποιος...

ρητα αναφερει οτι ειμαστε στις εξαιρεσεις συγκεκριμενα η περιπτωση (κ) της ΠΥΣ33. Την εποχη εκεινη ο διοικητης της ΑΤΕ μας παγωσε ισχυριζομενος οτι μας πιανει ο νομος και παγωνουμε, μετα απο πιεση δικη μας τελικα οι φωστηρες νομικοι συμβουλοι της ΑΤΕ ειδαν οτι πραγματι δεν παγωνουμε, κατι που εμεις οι διοριστεοι μπορεσαμε να καταλαβουμε μεσα σε ενα σκ χωρις ιδιαιτερες νομικες γνωσεις αυτους τους πηρε 20 μερες.

Απο κει και περα σε τηλεφωνικες επικοινωνιες με τη διευθυνση ανθρωπινου δυναμικου της ΑΤΕ μας διαβεβαιωναν οτι μεσα στο ΜΑΙΟ ολοι οι υπολοιποι ΤΕ θα παρουν την δευτερη επιστολη(επιστολη τοποθετησης) και οι ΔΕ την πρωτη επιστολη η οποια ζητα να στειλουμε τις ιατρικες μας εξετασεις. Αρχες Μαιου περιπου 30 απο τους 454 πηραν την πρωτη επιστολη και απο κει και περα το χαος. Ολα αυτα σε συνδυασμο με τις εξελιξεις για την πωληση της ΑΤΕ μας εχουν αναστατωσει. Εχουμε μαζευτει 110 ατομα σε ενα γκρουπ στο fb Και προσπαθουμε να βρουμε οσους περισσοτερους απο τους διοριστεους μπορουμε προκειμενου να συντονιστουμε και να πιεσουμε οπως μπορουμε τους υπευθυνους να δεσμευτουν για την τυχη μας.

Πολλα παιδια με το που ελαβαν την πρωτη επιστολη και μετα απο διαβεβαιωσεις της ΑΤΕ οτι μαιο θα εχουν παρει τη επιστολη παραιτηθηκαν απο τις δουλειες τους η ενημερωσαν τον εργοδοτη τους για να βρει αντικαταστατη με αποτελεσμα τωρα να ειναι ανεργοι.

Το 4μηνο μετα την εκδοση του ΦΕΚ μεσα στο οποιο ο νομος οριζει οτι πρεπει να διοριστουμε εχει παρελθει 19 Μαιου επομενως κινδυνεουμε να χασουμε και το δικαιωμα να κινηθουμε δικαστικα κατα της τραπεζας. Αν ειναι ευκολο δημοσιευστε μια προσκληση στους διοριστεους της προκηρυξης 9κ/2008 να συντονιστουν μαζι μας στο
http://www.facebook.com/group.php?gid=132266306801911&ref=ts
προκειμενου να μας βοηθησετε να γινουμε περισσοτεροι. Ευχαριστω πολυ για το χρονο σας.

Τζενη.

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη