15 Ιουλ 2010

Τα παράπονα ενός φιλάθλου του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ για τον τζίγκερ!

Οι αναγνώστες του TaXalia αρθογραφούν

Δεν έχουμε λόγια πια...
Αν δεν ακούτε φίλαθλο του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ να μιλάει έιναι γιατί δεν υπάρχουν πια λόγια να περιγράψουμε τον Τζίγγερ.
Για να πούμε αλήθειες όμως ο Τζίγγερ (όπως και ο Γιαννακόπουλος) βλέπουν τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ σαν τσιφλίκι.
Είναι το κτήμα τους, το μαγαζί τους. Κάνουν ότι θέλουν χωρίς να νιώθουν ότι πρέπει να απολογηθούν σε κανέναν. Ειδικά ο Τζίγγερ έχει μια στάση ας πάει και το παλιάμπελο.
ΓΙα αυτό τον λόγο παρακολουθήσαμε το θέατρο του παραλόγου στην πρόταση αγοράς της ΠΑΕ από τον Βγενόπουλο. Ο Τζίγκερ οντως δεν πούλαγε στον Βγενόπουλο. Στον Κόκκαλη πιο εύκολα θα πουλούσε παρά στον Βγενόπουλο.
Ο Τζίγγερ δεν σκέπτεται ως πρόεδρος του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ή ως μεγαλομέτοχός του, αυτό το ξέρουν καλά οι φίλαθλοι του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟυ, σκέπτεται ως οδηγός αγώνων. Δεν πειράζει και να τρακάρει θα το φέρουμε στα ίσια του μετά στο συνεργείο.

Δεν αγαπάει τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ. ΓΙα αυτό έχει ...πει τους τελευταίους 2 μήνες (και παλιότερα για εμας τους ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥΣ αλλά ας μείνουμε στο θέμα μας) τα απίστευτα ψέμματα.
Τι ότι πούλαγε αλλά μετά δεν έβρισκε αξιόπιστο αγοραστή μας είπε.
Τι ότι οι ΠΑτέρας κ Βγενόπουλος ήταν αλεξιπτωτιστές και μόνο αυτός με τον ΓΙαννακόπουλο έχουν προσφέρει μας είπε.
Τι ότι θα βάλει ΜΟΝΟΣ του τα 15 εκ Ευρώ της άυξησης μετοχικού κεφαλαίου μας είπε.
Τι ότι άλλαξε και θα συγκρουστεί μας είπε με το κατεστημένο.

Και τι αποκαλύπτεται;;
Ενας πρόεδρος πρώην πολιτικός και νυν γλάστρα αντί για τον δυναμικό Νικόλα Πατέρα. (Ήδη στον κόσμο του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ αποκαλείτε ΦΙΚΟΣ (αντί Νίκος) Κωνσταντόπουλος.)
Πήρε δάνειο 5 εκ.ευρώ από την Τράπεζα πειραίως για να μπουν λεφτά στο ταμείο χωρίς να συμπληρώσει τα 9 εκ.ευρώ που του αντιστοιχούν από την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. (που είναι τα 15 που θα έβαζες μόνος σου ή τα 30 και 40 που έλεγες τον Μάρτιο και τι απέγιναν εκείνα τα δεν χρωστάμε)
Την επανεμφάνιση γνωστών τρωκτικών του δημοσιογραφικού κόσμου που ξεσκίζουν τις σάρκες του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ. (που σήμερα σε πρωτοσέλιδο κατηγορούν τον κόσμο του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ως βρωμερό παρασκήνιο).

Οσον αφορά τον Τζίγγερ (και γενικά την οικογένεια Βαρδινογιάννη) θα πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι δεν είναι ο Βγενόπουλος που δεν είχε ή δεν έβαζε λεφτά. Ουτε ο Πατέρας, ούτε η ΠΕΚ ούτε κανένας. Ο ίδιος ο Τζίγγερ είναι αυτός που δεν θέλει να βάλει λεφτά. Και για τα λεφτά χαλάσε την πολυμετοχικότητα. Διότι έπρεπε να βάλει τουλάχιστον 9 ζεστά εκατομύρια από την τσέπη του. Εμείς οι ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ γνωρίζουμε ότι τους έπιασε πανικός στην οικογένεια καβουρογιάννη μόλις το συνειδητοποίησαν. Πολέμησαν με λύσσα την πολυμετοχικότητα και συμμάχησαν μέ τους μέχρι πρόσφατα αντιπάλους τους. ΤΟυς Γιαννακόπουλους.

Οι Γιαννακόπουλοι (που κακά τα ψέμματα έχουν μεγάλο μερίδιο ευθύνης σε αυτήν την κατάσταση) στράβωσαν. Στράβωσαν γιατί έπαψε να ακούγετε το περίφημο ΠΑΥΛΟ ΘΕΕ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΠΑΕ. Γιατί το ποδόσφαιρο αρχισε να ρίχνει την σκιά του στο μπάσκετ. Με νίκες κόντρα σε Ιντερ, ΡΟμα, Βέρντερ ο κόσμος άρχισε να αγκαλίαζει ξανά την ομάδα του ποδοσφαίρου. Τα sold out στο ΟΑΚΑ διαδέχονταν το ένα το άλλο. Επιπλέον ήταν και εκέινο το Σας......ο ΠΑΤΕΡΑΣ που τους έσπαγε τα νεύρα. Αν υπολογίσουμε και το μπάσιμο του Βγενόπουλου στο χώρο της υγείας καταλαβαίνουμε ότι δεν άργησε να γίνει το κακό. Τώρα τους βλέπουμε να αποστασιοποιούνται αντιλαμβανόμενοι το λάθος τους αλλά το κακό έχει γίνει. Με καθρεπτάκια τύπου παικταράς στο μπάσκετ δεν θα καθησυχάσουν τους ιθαγενείς.

Τέλος θέλει πραγματικά μεγάλο ταλέντο, να καταστρέψεις την ψυχολογία ενός λαού που πριν δύο μήνες πανηγύριζε το ντάμπλ. Πρέπει να είσαι πολύ μεγάλος εχθρός του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ για να τονώσει το ηθικό όλων αυτών που έβλεπαν την πλάτη μας. Είναι αδιανόητο να πανηγυρίζουν οι άλλοι γιατί έρχονται κάτι τυχάρπαστοι στην ομάδα τους και εμείς να είμαστε με σκυμμένα κεφάλια και να έχουμε ΣΙΣΕ, ΣΙΛΒΑ, ΛΕΤΟ, ΝΙΝΗ και τώρα ΓΚΟΒΟΥ. Στο να μας μαυρίζεις την ψυχή είσαι τιτανας ρε Τζίγγερ.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη