20 Ιουλ 2010

"Φωτιά" στο σκηνικό των εκλογών για το Δήμο Θεσσαλονίκης

Αλυσιδωτές εκρήξεις προκαλεί η σημερινή δήλωση του Κώστα Γκιουλέκα, ότι θα είναι υποψήφιος.

Αν τον βαφτίσουμε αυθαίρετα "υποψήφιο της Κεντροδεξιάς" (καθώς δεν υπάρχει σήμερα δεξιά, αριστερά, κέντρο, κεντροδεξιά και λοιπά παραμύθια), στην (πάντα θεωρητικά) άλλη όχθη της... "Κεντροαριστεράς", γίνεται -όπως πάντα- χαμός.
Η ιστορία έδειξε ότι η "παράταξη" είναι μόνο παχιά λόγια, στην πράξη είναι σκορποχώρι, αποτελούμενο από πολλούς πολυλογάδες, που τα καταφέρνουν πολύ καλά στην αρνητική κριτική, όταν μιλάνε με τις γνωστές και παντελώς αδιάφορες στον κόσμο ξύλινες παπαρολογίες, περί "δεξιού κατεστημένου στην πόλη", "συντηρητικές επιλογές της Θεσσαλονίκης", και λοιπά βαρετά και ομιχλώδη, αλλά δείχνουν απίστευτη δυστοκία στο να παρουσιάσουν επιτέλους την άλλη πρόταση, απέναντι στη "συντήρηση".
Ως γνωστόν πιό εύκολα γκρεμίζεις, παρά χτίζεις !
Και κάποιοι έχουν βολευτεί στο να εξασφαλίζουν την πολιτική τους ύπαρξη στον ετεροπροσδιορισμό.
Χωρίς να έχουν ιδέα σχετικά με ..τα χάλια της Θεσσαλονίκης.
Έτσι, προσωπικά, δηλώνω ως απλός πολίτης και τίποτε παραπάνω, έντιμα και ξεκάθαρα όπως πάντα και ως ένας από τους πολλούς διαχειριστές αυτού του blog, ότι θα ψηφίσω τον Νίκο Ευθυμιάδη (αν "κατέβει" τελικά), τον μοναδικό από τους υποψήφιους που ασχολούνται με την καθημερινότητα της πόλης κι όχι με το πώς θα γράψουν πόντους για το ΠΑΣΟΚ. Και δείχνει ότι, καρφάκι δεν του καίγεται αν θα πάρει το "χρίσμα" του κόμματος.
Αντιθέτως δουλεύει καθημερινά, μεθοδικά, επίπονα και επίμονα, για να καταλάβει που χωλαίνει η Θεσσαλονίκη μας.

Μέσα στην αναταραχή που προκάλεσε η αναγγελία της υποψηφιότητας Γκιουλέκα και στην απέραντη κενολογία των "προοδευτικών" (sic!) της πόλης, που ξοδεύουν το χρόνο τους προσπαθώντας με ..Αθηναϊκά κόλπα (χτυπήματα κάτω από τη ζώνη, σκανδαλολογία και μαύρη προπαγάνδα) να γκρεμίσουν τον Παπαγεωργόπουλο, αντί να χτίσουν τη Θεσσαλονίκη, αλλά και την αστεία δυστοκία του ΠΑΣΟΚ να βρει υποψήφιο, ανακοινώνουν τις επόμενες μέρες την υποψηφιότητά τους, οι Μπουτάρης και Μπαμπουνάκης, που αγανάκτησαν περιμένοντας να δοθεί το "χρίσμα".

Ο Γιάννης Μπουτάρης θα εξαγγείλει μάλλον αύριο την υποωηφιότητά του, ενώ από τον συμπαθέστατο Μπάμπη Μπαρμπουνάκη, λάβαμε την εξής πρόσκληση:

Ο εκπρόσωπος της κίνησης πολιτών «ΠΡΩΤΑ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ», Μπάμπης Μπαρμπουνάκης σας καλεί την Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010 και ώρα 12:30 το μεσημέρι στο «ΗΛΕΚΤΡΑ ΠΑΛΛΑΣ». Η συνάντηση μας θα αφορά τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές και τη στάση που πρόκειται να τηρήσει η κίνηση μας.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη