20 Ιουλ 2010

Σε αυτή την Κυβέρνηση, τελικά δεν… “παίζονται” – Νέες αποφάσεις για τις αποδείξεις

Τελικά σε αυτή την Κυβέρνηση δεν παίζονται με τίποτε. Προσπαθούν και σκαρφίζονται τα πάντα, προκειμένου να κερδίσουν ότι μπορούν από τον κόσμο.

Σκέφτονται, λοιπόν τώρα και αλλάζουν τις αρχικές ρυθμίσεις για τις αποδείξεις, καθώς βλέπουν ότι ο κόσμος μόνο από τις αγορές του σούπερ – μάρκετ και τα καύσιμα συμπληρώνει τα προαπαιτούμενα ποσά για τη φορολογική απαλλαγή.

Αυτό όμως ίσχυε μέχρι σήμερα, γιατί οι … “διάνοιες” του υπουργείου Οικονομικών σκέφτονται πλέον να κατατάξουν τις αποδείξεις σε δύο κατηγορίες:


-Αυτές που...σχεδόν καθημερινά λαμβάνει ο καθένας, από σούπερ – μάρκετ, καύσιμα, κλπ, οι οποίες θα προσμετρώνται στο μισό της αξίας τους (!!!), καθώς εκτιμάται ότι εύκολα συγκεντρώνονται.

-Η άλλη κατηγορία, είναι αυτή των αποδείξεων που συγκεντρώνονται… δύσκολα, όπως λένε από το υπουργείο, όπως αυτές από δικηγόρους, συμβολαιογράφους, ηλεκτρολόγους, υδραυλικούς, κλπ, οι οποίες θα προσμετρώνται ακόμα και στο διπλάσιο της αξίας τους.

Λες και κάθε ημέρα όλοι οι Έλληνες πηγαίνουν σε ένα δικηγόρο, ή σε έναν συμβολαιογράφο ή κάθε ημέρα φωνάζουν και έναν υδραυλικό στο σπίτι τους…

Πενία τέχνας κατεργάζεται” λέει η ρήση, όμως τελικά αυτό το οικονομικό επιτελείο ξεπερνά σε εφευρετικότητα και τις ίδιες τις ρήσεις…
(newsblog.gr)

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη