26 Ιουλ 2010

Ο Κώστας Μαργαρίτης, νέος υποψήφιος

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Κωνσταντίνου Μαργαρίτη, (εδώ) :
Η Μ.Κ.Ο. ‘’Ελληνική Πολιτιστική Δράση’’ θα παρουσιάσει πολύ σύντομα τους προβληματισμούς και το πρόγραμμά της για να δοθεί ξανά ‘’ΖΩΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ’’. Είμαστε μια ομάδα νέων πολιτών που θα σας αναλύσουμε τεχνοκρατικά το πρόγραμμά μας για το περιβάλλον, τον πολιτισμό, την επιχειρηματικότητα και την ευρωπαϊκή προοπτική της Θεσσαλονίκης μας, έξω από στενά κομματικά πλαίσια και λογικές.
Θα ηγηθώ αυτής της πρωτοβουλίας, αλλά θα στηριχθώ στην ομαδικότητα και...


στις νέες ιδέες όλων των συμπολιτών μου.
Αυτό σημαίνει προφανώς ότι θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης. Οπότε το όνομά του θα προστεθεί στη μεγάλη δημοσκόπηση του "ταχαλια", το συντομότερο, όταν δηλαδή μπορεί το μέλος του "ταχαλια" που "έφτιαξε" την κυλιόμενη δημοσκόπηση (από τους t:bloggers team που απουσιάζουν). Αυτό θα γίνει πολύ σύντομα.
Αλλωστε η δημοσκόπηση θα κρατήσει μήνες και θα υπάρξουν όχι μόνο προσθέσεις, αλλά και ..αφαιρέσεις ονομάτων, όπως εκτιμούμε.
Ζητούμε συγνωμη από τον κ.Μαργαρίτη και τους συνεργάτες του για τη μικρή καθυστέρηση, αλλά είναι ένα διάστημα, πολύ ...καλοκαιρινό και οι t:bloggers team (οι "παλιοί" δηλαδή) πρέπει να λείψουν μερικές μέρες.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη