6 Ιουλ 2010

Ο αγώνας να στείλουμε σπίτι τους αυτούς που κατέστρεψαν και καταχρέωσαν την χώρα είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ δύσκολος

Μπορεί να διόρισαν εκατοντάδες χιλιάδες πρασινοφρουρούς ρουσφετολογικά, μπορεί να έβαλαν πλάτη σε εκατοντάδες χιλιάδες άλλα πράσινα ρουσφέτια από ρουσφετολογικές συντάξεις εώς ρουσφετολογικές πράσινες συμβάσεις. Μπορεί να βάλανε στο ταμείο του κόμματος εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ από μίζες.

Μπορεί ο κάθε αχώνευτος παχύδερμος να έχει κάνει ακόμη πιο... κατάπτυστα και μεγαλύτερα κλαδικά ρουσφέτια ή διορισμούς.

Δεν λέω, ήταν απαράδεκτες και κατάπτυστες συμπεριφορές. Και οι γαλαζο-φρουροί τα ίδια κάναν (δεν με νοιάζει η ένταση ή η διάρκεια, δεν έχει σημασία. Τα ίδια κάνανε.)

Δεν θα με κάνουν όμως να δικαιολογήσω έναν διαγωνισμό που έγινε σαββατοκύριακο Αυγούστου πριν τις εκλογές και διόρισε κολλητούς ή μη.

Λυπάμαι τα "παιδιά" που... ξεφτιλίσαν τα ονόματα τους, την ζωή τους, τις σπουδές τους και τις προσωπικότητες τους και γίναν τα κομματόσκυλα που αποδέχονται να συμμμετάσχουν σε έναν τέτοιο διαγωνισμό. Ειλικρινά λυπάμαι.

Θα βλαστημούσα την ώρα που γεννήθηκα αν ένας παχύδερμος εκφωνούσε (παρανόμως) το όνομά μου στην τηλεόραση (εδώ δεν εκφωνούν από παιδεραστές και βιαστές!) έχοντας μάλιστα δίκιο(!) (διότι έχει πώς να το κάνουμε, έχει ρε σεις!) και ας είχε διορίσει και αυτός την κόρη του στην βουλή (νόμιμα και ηθικά), δεν παίζει κανέναν ρόλο.
Εξάλλου αυτή η μεσαιο-μικρο-αστική τάξη, είχε πάντα τον τρόπο να διορίζει και βολεύει τα παιδιά της, έχει στήσει ένα σύστημα που «μοριοδοτεί» τυπικά προσόντα που τα παιδιά τους γενικά τα έχουν.

Ο γιος του μαντέλη έχει σπουδάσει στο κολούμπια (με λεφτά από δωρεές βέβαια!). Αν απολυθούν οι παρανόμως διορισθέντες και γίνει νέος «νόμιμος» διαγωνισμός και κάνει τα χαρτιά του ο γιος του μαντέλη θα είναι πρώτος στην λίστα!

Λοιπόν κομματόσκυλα και γιοι που σπουδάσατε με δωρεές της siemens...
Αν ήμουν ένας από εσάς που έχετε «πετύχει» στον διαγωνισμό του Αυγούστου. Θα έσκιζα τον διορισμό μου και θα τον έριχνα στα σκουπίδια.Χωρίς δεύτερη σκέψη. Δεν θα περίμενα ένα παχύδερμο να με απολύσει.

Αν ήμουν ο γιος του μαντέλη, θα έσκιζα το πτυχίο μου, θα το έκανα τετρακόσιες πενήντα χιλιάδες κοματάκια….

Ο κύριος Σαμαράς, πρέπει να συμφωνήσει με την ακύρωση του διορισμού και να στείλει τα –καημένα- τα κομματόσκυλα πίσω στην πραγματική αγορά εργασίας.

Ξέρουμε ότι το σύστημα θα τους βολέψει με άλλους διαγωνισμούς. Τα τυπικά προσόντα τα έχουν και αν δεν έχουν θα τα αποκτήσουν.

Δυστυχώς, δεν μπορούμε να κάνουμε το ίδιο με τα εκατοντάδες χιλιάδων επίσης καημένα κομματόσκλυλα που έχουν διορισθεί επίσης στο δημόσιο, με κατάπτυστους διαγωνισμούς που τα θέματα ήταν γνωστά ή δεν υπήρχαν καν θέματα και «δουλεύουν» σήμερα στο δημόσιο, κάνοντας μας καθημερινά τον βίο αβίωτο.

Ο αγώνας να στείλουμε σπίτι τους αυτούς που κατέστρεψαν και καταχρέωσαν την χώρα είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ δύσκολος φίλοι μας… ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΥΣΚΟΛΟΣ.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη