14 Ιουλ 2010

Κολπάκια από το ΣΤΑΡ καταγγέλλει ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΤΙΤΒΕ

Ο διασυρμός του τηλεοπτικού σταθμού ΣΤΑΡ από την διοίκησή του συνεχίζεται αποδεικνύοντας καθημερινά την αναγκαιότητα της ύπαρξης του παραρτήματός του στην Θεσσαλονίκη.

Ο νέος τρόπος ρεπορτάζ που εφεύραν οι κ.κ. Σταμάτης Μαλέλης και Ανδρέας Ανδρεούλης έχει ως εξής:

1. Απευθύνονται στην δισκογραφική εταιρεία γνωστής τραγουδίστριας και της ζητάνε τηλεοπτικό συνεργείο για να καλύψει την πρεμιέρα της στην Θεσσαλονίκη και υπόσχονται ότι θα το προβάλλουν στο δελτίο ειδήσεων του σταθμού.

2. Η δισκογραφική εταιρεία ζητάει τηλεοπτικό συνεργείο από την ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου και του υπόσχεται ότι υπάρχει εξασφαλισμένη μετάδοση από το δελτίο ειδήσεων του ΣΤΑΡ.

3. Ο ιδιοκτήτης του νυχτερινού κέντρου βρίσκει έναν αλλοδαπό, χωρίς άδεια άσκησης επαγγέλματος, και του αναθέτει τα καθήκοντα του εικονολήπτη.

4. Ο σταθμός στέλνει μια δημοσιογράφο του η οποία, με την κάλυψη του ιδιοκτήτη του κέντρου και των ανθρώπων του, αποφεύγει τους απολυμένους του ΣΤΑΡ που ήταν εκεί και πραγματοποιεί το ρεπορτάζ.

5. Το ρεπορτάζ σπηκάρει, βλέποντας απλά την εικόνα, άλλος δημοσιογράφος του ΣΤΑΡ που δεν ήταν παρόν στην πρεμιέρα και ο σταθμός το προβάλλει, επί τρία λεπτά περίπου στο βραδινό του κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Σαββάτου 10.07.2010.

Εμείς ρωτάμε;

Α. Ήταν ρεπορτάζ ή διαφήμιση;

Β. Υπάρχει τιμολόγιο και αν ναι ποιος το πλήρωσε;

Γ. Τι λέει ο εισαγγελέας;

Δ. Τι λέει το ΣΔΟΕ;

Ε. Τι λέει το ΕΣΡ;

ΣΤ. Τι λέει η ΕΣΗΕΑ και η ΕΣΗΕΜΘ;

Σημ. Το DVD του ρεπορτάζ και τα ονόματα των συντελεστών στην διάθεση όποιας Δημόσιας Αρχής μας τα ζητήσει.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΤΙΤΒΕ
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη