10 Ιουλ 2010

Στο νοσοκομείο ο Μισέλ Πλατινί, με τους γιατρούς να εκφράζουν φόβο για καρδιακό επεισόδιο


Σε νοσοκομείο του Γιοχάνεσμπουργκ οδηγήθηκε εσπευσμένα την Παρασκευή (09/07) ο πρόεδρος της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Μισέλ Πλατινί, ο οποίος κατέρρευσε σε εστιατόριο. Αν και αρχικά εκφράζονταν φόβοι για καρδιακό επεισόδιο, εκπρόσωπος της UEFA διαψεύδει, τονίζοντας ότι μία ίωση ταλαιπωρεί τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή.
Το περιστατικό αποκάλυψε η "The Mirror", αναφέροντας πως ο πρόεδρος της UEFA αισθάνθηκε αδιαθεσία την ώρα που γευμάτιζε στο εστιατόριο "Pigdalle" της περιοχής Σαντόν και έπεσε από την καρέκλα του στο πάτωμα. Oσοι γευμάτιζαν μαζί του, ανάμεσά τους ο πρώην πρόεδρος της Λίβερπουλ, Τζέραρντ Ουγιέρ, και ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Σκωτίας, Αντι Ρόξμπουργκ, σοκαρίστηκαν με την εξέλιξη αυτή.

Οι υπεύθυνοι του εστιατορίου κάλεσαν αμέσως ασθενοφόρο το οποίο και μετέφερε τον 55χρονο Πλατινί στο νοσοκομείο. "Ο Μισέλ καθόταν στην κεφαλή του τραπεζιού και ξαφνικά έπεσε στα αριστερά και χτύπησε στο έδαφος. Εμοιαζε με καρδιακό επεισόδιο και είμαστε όλοι πολύ ανήσυχοι", δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού.

Καθησυχαστικοί οι συνεργάτες του

Καθησυχαστικοί, ωστόσο, εμφανίζονται συνεργάτες του Πλατινί, διαψεύδοντας ότι πρόκειται για καρδιακό επεισόδιο. "Είναι καλά", δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ομοσπονδίας, Γουίλιαμ Γκαγιάρντ, στο Reuters και πρόσθεσε: "Ηταν ένα κρύωμα σε συνδυασμό με πυρετό και στη συνέχεια έχασε τις αισθήσεις του όταν έτρωγε στο εστιατόριο. Υποβάλλεται σε εξετάσεις, αλλά είναι εντάξει και έχει τις αισθήσεις του. Δεν πρόκειται για έμφραγμα".


...ΠΗΓΗ:Sport
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη