5 Ιουλ 2010

Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΦΙΛΟΣ


Αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα τους τελευταίους μήνες, μόνο σεναριογράφος ταινιών επιστημονικής φαντασίας θα μπορούσε να γράψει ως σενάριο πέρυσι τέτοιον καιρό!
Ο Γιώργος Παπανδρέου, παραπλάνησε τον ελληνικό λαό με ψεύτικες υποσχέσεις για λεφτά που υπήρχαν –προφανώς και υπήρχαν στο ΔΝΤ!- για αυξήσεις μισθών και συντάξεων και γενικά με τις γνωστές ψεύτικες πράσινες υποσχέσεις του…

Επειδή πιστεύω ακράδαντα – εξάλλου τα στοιχεία του υπουργείου οικονομικών το επιβεβαιώνουν-πως τα πράγματα στην οικονομία δεν είναι ακριβώς τόσο καταστροφικά όπως μας τα παρουσίασε ο …αμερικάνος φίλος μας, βγάζω το συμπέρασμα, ότι στην Ελλάδα εκτελείται ένα ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ.
Ένα συμβόλαιο κατά του ΕΥΡΩ και των Ευρωπαίων και υπέρ του ΔΟΛΑΡΙΟΥ και των Αμερικανών.
Του νομίσματος με το οποίο μεγάλωσε ο σημερινός πρωθυπουργός μας.
Σκέφτομαι σε ποια κατάσταση βρισκόταν η ισοτιμία ευρώ-δολάριο πριν την δήθεν …’ελληνική κρίση’ και σε ποια βρίσκεται σήμερα και το συμπέρασμα δείχνει τους εντολοδόχους: τις ΗΠΑ και την ΓΕΡΜΑΝΙΑ.
Ο αδύναμος κρίκος του Ευρώ, η Ελλάδα, μαζί με τον πιστό σύμμαχο των ΗΠΑ, τον Γιώργο Παπανδρέου, βρέθηκαν συγκυριακά να κάνουν…’παιχνίδι’!
Και εκεί που το δολάριο ήταν ένα νόμισμα έτοιμο να ‘πεθάνει’, ήρθε η Ελλάδα και μέσω του ΔΝΤ, έδωσε ένα μεγάλο χτύπημα στο ΕΥΡΩ.
Αμέσως η αμερικανική οικονομία ισχυροποιήθηκε, το ευρώ έπεσε και η ΓΕΡΜΑΝΙΑ σήμερα πουλάει ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ τα βιομηχανικά της προϊόντα σε ολόκληρο τον υπόλοιπο κόσμο!
Και οι δυο παίχτες της όλης κρίσης ικανοποιημένοι λοιπόν.
Φυσικά εδώ έρχονται και οι υπόλοιποι όροι του συμβολαίου: Συνδιαχείριση του Αιγαίου με τους Τούρκους και Σκοπιανό.
Κινητικότητα και στα δυο θέματα, υπάρχει όπως βλέπετε αρκετά μεγάλη το τελευταίο διάστημα.
Και μέσα στο τραγικό αυτό αδιέξοδο για τη χώρα, έρχεται ο Αντώνης Σαμαράς να δώσει την ελπίδα στον ελληνικό λαό.
Ο χρόνος που απομένει για την ανατροπή της σαπίλας είναι λίγος και γι αυτό χρειάζεται άμεση συστράτευση όλων εκείνων των πατριωτικών δυνάμεων για την ανατροπή του αρρωστημένου πολιτικού σκηνικού.
Απέναντι, μαζί με τον εχθρό, δίπλα του, η Ντόρα και ο πολιτικός της ‘αδελφός’ ο Καρατζαφέρης.
Δυο πολιτικοί που μίσησαν όσο κανείς τον Καραμανλισμό και τον πολέμησαν με λύσσα. Σήμερα παίζουν το ρόλο των εξαπτέρυγων δίπλα στον καταστροφέα της χώρας, τον Γιώργο Παπανδρέου, με μοναδικό σκοπό το μοίρασμα της εξουσίας.
Ας τους τιμωρήσουμε παραδειγματικά όταν έρθει η ώρα με την ψήφο μας.


Αναστάσιος Καζαντζίδης

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη