4 Ιουλ 2010

Πυροβολισμοί μέσα σε εστιατόριο

Τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν, εκ των οποίων η μία σοβαρά, όταν κουκουλοφόροι, οπλισμένοι με Καλάσνικοφ, εισέβαλαν σε γεμάτο εστιατόριο στην Αμφιλοχία και πυροβολούσαν αδιακρίτως.Τον τρόμο και τον πανικό έσπειραν στη μία τα ξημερώματα τέσσερις άγνωστοι, όταν εισέβαλαν σ' ένα εστιατόριο στην εθνική οδό Αντιρρίου ? Ιωαννίνων, κοντά στην Αμφιλοχία.
Ο ένας εκ των δραστών έμεινε έξω από το εστιατόριο, ενώ οι τρεις μπήκαν μέσα από τις δύο πόρτες του καταστήματος. Μέσα στο εστιατόριο βρίσκονταν 150 τουρίστες οι οποίοι είχαν φτάσει εκεί με τρία τουριστικά λεωφορεία, στην πλειονότητά τους ήταν Αλβανοί.
Οι κουκουλοφόροι άρχισαν να πυροβολούν αδιακρίτως, μέσα στο εστιατόριο, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο Αλβανοί υπήκοοι, ένας 15χρονος και ένας 28χρονος.
Κατά την έξοδό τους από το εστιατόριο οι δράστες πυροβόλησαν προς ένα τουριστικό λεωφορείο, μέσα στο οποίο βρισκόταν μια 66χρονη γυναίκα, η οποία τραυματίστηκε στο λαιμό και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.
Οι αρχές αναζητούν το κίνητρο των δραστών. Οι δράστες δεν προσπάθησαν να αφαιρέσουν χρήματα ή τιμαλφή από τους τουρίστες ή τον ιδιοκτήτη του εστιατορίου. Το πιο πιθανό, σύμφωνα με την αστυνομία, να πρόκειται για προσωπικές διαφορές.

http://www.megatv.com/
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη