21 Ιουλ 2010

Καλή αντάμωση Σωκράτη ...



Όλοι εμείς που γνωρίσαμε και συνεργαστήκαμε για χρόνια με τον Σωκράτη Γκιόλια, προσπαθούμε να συνέλθουμε από την απρόσμενη είδηση και από το σοκ της άγριας δολοφονίας του, από τους «ντεμέκ» παλικαράδες της «Σέχτας των στυγνών εγκληματιών» τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας.
Για το ποιος ήταν ο Σωκράτης Γκιόλιας, δεν χρειάζεται να πω περισσότερα. Τις τελευταίες μέρες πολλοί μίλησαν για τον χαρακτήρα του ανθρώπου, που έφυγε πρόωρα, άδικα και βίαια, επειδή έκανε σωστά τη δουλειά του και δεν δεχόταν «εκπτώσεις» στα πιστεύω του.
Το τελευταίο διάστημα ο Σωκράτης, κατασυκοφαντήθηκε άγρια, αλλά και στοχοποιήθηκε από πολλούς που σήμερα «κλαίνε» με κροκοδείλια δάκρυα, για το χαμό του, χωρίς να μπουν στον κόπο να ζητήσουν μια συγνώμη, έτσι στη μνήμη του.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει και το ανάθεμα όλων μας ας συνοδεύει τους στυγνούς εγκληματίες, που δολοφόνησαν εν ψυχρώ και αφαίρεσαν το δικαίωμα ενός μικρού παιδιού, και ενός που θα έρθει στον κόσμο σε πέντε μήνες, να έχουν τον πατέρα τους.
Σωκράτη σε ευχαριστώ, σε ευχαριστούμε για όσα μας έμαθες. Καλή αντάμωση φίλε.

Παναγιώτης Σαββίδης
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη