18 Ιουλ 2010

ΝΔ: Η πολιτική δημοσίων σχέσεων δεν αποδίδει με την Τουρκία

Eλλάδα: Η πολιτική δημοσίων σχέσεων έναντι της Τουρκίας, δεν προασπίζει τα εθνικά συμφέροντα της χώρας, τονίζει, με ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία

Ο Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β’ Αθηνών, κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος, έκανε την ακόλουθη δήλωση, που αφορά, αφενός την προκλητική πολιτική της Τουρκίας, στο Αιγαίο, με τις έρευνες του "Piri Reis", αφετέρου, την ανύπαρκτη επί της ουσίας, πολιτική της κυβέρνησης, σε θέματα εθνικής ασφάλειας:

«Η πολιτική των δημοσίων σχέσεων με την Τουρκία, του κ. Παπανδρέου, παράγει μεν φωτογραφικά στιγμιότυπα και εικόνες για τηλεοπτική κατανάλωση, αλλά δεν αποδίδει θετικά αποτελέσματα για το συμφέρον της Ελλάδας. Αυτό αποδεικνύει η συμπεριφορά της Τουρκίας σε όλα τα επίπεδα, αμέσως μετά την επίσημη επίσκεψη του Τούρκου πρωθυπουργού στην Αθήνα.
Αν, πραγματικά, ο κ. Ερντογάν επιθυμεί ουσιαστικές σχέσεις καλής γειτονίας με τη χώρα μας, πρέπει να σεβαστεί τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας και το Διεθνές Δίκαιο και να σταματήσει αμέσως προκλητικές και απαράδεκτες δραστηριότητες, όπως αυτές που πραγματοποιούνται στο Νοτιανατολικό Αιγαίο, από το «Πίρι Ρέις», τα τελευταία 24ωρα».
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη