21 Αυγ 2010

Συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη στις 11 Σεπτέμβρη

Αγωνιστικό ραντεβού στην πλατεία Αριστοτέλους στις 11 Σεπτέμβρη, στις 6 το απόγευμα δίνουν οι ταξικές δυνάμεις με μισθωτούς, αυτοαπασχολούμενους, φτωχομεσαίους αγρότες, νέους και γυναίκες, καλώντας το λαό να καταδικάσει τα νέα μέτρα στήριξης των μονοπωλίων που ετοιμάζει η κυβέρνηση (και θα προηγηθούν, χαρακτηρίσουν αλλά και συνοδεύσουν τις κυβερνητικές εξαγγελίες που θα γίνουν από το βήμα της ΔΕΘ).
Μέτρα και πολιτική την οποία δε μπορεί να εμποδίσει παρά η οργανωμένη πάλη του λαού ενάντια στα συμφέροντα του μεγάλου κεφαλαίου, όπως τονίζει στη σχετική της...

ανακοίνωση και η Γραμματεία Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ (η οποία θα δημοσιευτεί ολόκληρη στον αυριανό κυριακάτικο «Ριζοσπάστη).
«Αναδιανομή της φτώχειας και νέα φιλομονοπωλιακά μέτρα θα εξαγγείλει η κυβέρνηση στη ΔΕΘ. Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ με τη στήριξη της ΝΔ, του ΛΑΟΣ, υλοποιεί την αντεργατική πολιτική της ΕΕ, του κεφαλαίου, με το αντιλαϊκό μνημόνιο, ότι έχουν σχεδιάσει εδώ και χρόνια» σημειώνεται στην ανακοίνωση της Γραμματείας Θεσσαλονίκης. «Σαρώνουν ό,τι απέμεινε από τις λαϊκές κατακτήσεις στη μόνιμη δουλειά, στο ανθρώπινο μεροκάματο και σύνταξη, στην υγεία, την παιδεία, την πρόνοια. Βάζουν ταφόπλακα στο μέλλον των εργαζόμενων, όλων των λαϊκών στρωμάτων, ιδιαίτερα της νεολαίας, που θα ζήσει χρόνια μεσαιωνικής βαρβαρότητας. Με τη βοήθεια των Μέσων Ενημέρωσης των μεγαλοεργολάβων, βιομηχάνων και εφοπλιστών, τρομοκρατούν το λαό, χτυπούν το κίνημα των εργαζόμενων. Ληστεύουν τους εργαζόμενους, οδηγούν στον αφανισμό τους μικρούς επαγγελματίες, ξεριζώνουν τους μικρούς αγρότες για να σώσουν τους βιομήχανους, τους εφοπλιστές, τους τραπεζίτες».
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη