6 Αυγ 2010

Επειδή δεν μου αρέσει ο λαϊκισμός, κ.Αϊβαλιώτη:

Ο Εκπρόσωπος του ΛΑ.Ο.Σ, κ. Κωστής Αϊβαλιώτης έκανε την εξής δήλωση:
"Το Ελληνικό Δημόσιο έχει περίσσευμα δυναμικού που ανέρχεται σε αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες. Ας όψονται τα δύο παλιά κόμματα που συναγωνίζονταν σε προσλήψεις ημετέρων… Αυτοί οι άνθρωποι όμως, έχουν δρομολογήσει τη ζωή τους και δεν μπορούν να μείνουν στον δρόμο. Είναι ευνόητο ότι είναι καλύτερο να μεταταγούν, παρά να απολυθούν".
...
Κύριε Αϊβαλιώτη μου: δεν γίνεται να έχεις και την πίτα ολάκερη και το σκύλο χορτάτο. Αυτού του είδους οι δηλώσεις προσβάλλουν τη νοημοσύνη του πολίτη και ως blogger σας ρωτώ:

λέτε ότι περισσεύουν αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες δημόσιοι υπάλληλοι. Όταν έρχεται η ώρα να μιλήσουμε συγκεκριμένα, για να μη χάσετε πελατεία, λέτε να μεταταγούν και να μην απολυθούν. Ποιός πολιτικός θα έλεγε άλλωστε "να απολυθούν". Γιατί να κάνει χωρίς κέρδος εχθρούς; Τελικά για να καταλάβω, λέτε ότι κακώς διορίστηκαν αλλά αφού διορίστηκαν να μείνει αυτός ο αριθμός τους;
Για τα αυθαίρετα; Κακώς χτίστηκαν αλλά αφού χτίστηκαν...
Για τις παράνομες πινακίδες; Κακώς μπήκαν αλλά αφού μπήκαν;
Αυτό στο χωριό μου το λένε "δε χαλιέμαι με κανέναν, κορόϊδο είσαι;".
Ε, αυτός ο λαϊκισμός δεν μ' αρέσει: όταν έρχεται η ώρα να κάνουμε κάτι συγκεκριμένο οπότε θα χαλάσουμε καρδιές, στρίβουμε δια του αρραβώνος.
Τίποτε καινούριο, μια απ' τα ίδια είστε όλοι στον ξύλινο πολιτικό λόγο...

Δ.Π.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη