31 Αυγ 2010

Κοντά σε παικταρά από τη Λίβερπουλ ο ΠΑΟΚ



Nabil El Zhar Compilation By C.Majid
Ανέβηκε από ma7id. - Ανακαλύψτε video σχετικά με παιχνίδια.
Κοντά σε μια σημαντική μεταγραφή της τελευταίας στιγμής βρίσκεται ο ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα, σε καλό δρόμο είναι οι διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του
24χρονου Μαροκινού ακραίου μεσοεπιθετικού της Λίβερπουλ Ναμπίλ Ελ Ζαρ.
Οι συζητήσεις των υπεύθυνων του ΠΑΟΚ τόσο με την Λίβερπουλ, όσο και με τον Μαροκινό μέσο είναι στην διαδικασία κορύφωσής τους τις τελευταίες ώρες και φαίνεται πλέον ότι βρίσκεται σημείο προσέγγισης ανάμεσα στα τρία εμπλεκόμενα μέρη, αφού και οι απαιτήσεις του παίκτη όσο περνάει η ώρα μειώνονται αισθητά και πλησιάζουν την οικονομική προσφορά του ΠΑΟΚ.
Όσον αφορά τις συζητήσεις με την Λίβερπουλ γίνονται για δανεισμό ή ακόμα και συνιδιοκτησία του παίκτη. Είναι όλα ανοικτά ακόμα.

Οτιδήποτε άλλο να πούμε αυτή τη στιγμή είναι πρόωρο. Εξάλλου, εφόσον υπάρξει οριστική συμφωνία με την Λίβερπουλ και τον ποδοσφαιριστή, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα ανακοινώσει και την σημαντική μεταγραφή.

Ο Ελ Ζαρ γεννήθηκε στις 27 Αυγούστου 1986 στη Γαλλία και έχει ύψος 1,71. Η Λίβερπουλ τον απέκτησε πριν από τέσσερα χρόνια από την ομάδα νέων της Σεντ Ετιέν. Είναι οχτώ φορές διεθνής με το Μαρόκο. Πέρσι έπαιξε λίγο στη Λίβερπουλ (3 συμμετοχές στην Πρέμιερ Λιγκ και 4 στο Γιουρόπα Λιγκ), αλλά θεωρείται ταλέντο και ποιοτικός παίκτης.

contra.gr
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη