17 Αυγ 2010

Απογραφή και για τους συνταξιούχους...

..Αλλά χωρίς να τους στείλουν στα internet cafe
Απογραφή και εισαγγελέα για τους συνταξιούχους μαϊμού
Χιλιάδες δημόσιοι υπάλληλοι συνωστίζονται να βγουν στην σύνταξη με πρωτοφανή υποβολή αιτήσεων για συνταξιοδότηση από 11.466 εκπαιδευτικούς προκαλώντας νέο πανικό στην...

κυβέρνηση που επιχειρεί να κάνει ανάσχεση στη φυγή.
Ο υφυπουργός εργασίας Γ. Κουτρουμάνης, σε μια προσπάθεια να υπάρξει ανάσχεση στο κύμα «φυγής» που παρατηρείται με αιτήσεις συνταξιοδότησης σε ορισμένους κλάδου επισήμανε ότι «Οι άνθρωποι που αποχωρούν σήμερα για συνταξιοδότηση δεν θα έχουν καμία επίπτωση εάν παραμείνουν στην εργασία τους και συνταξιοδοτηθούν μετά από 2-3 χρόνια».

Στο μεταξύ η κυβέρνηση και το αρμόδιο υπουργείο προχωρά στην απογραφή και των συνταξιούχων έχοντας καταχωρήσει ήδη το 80% των συνταξιούχων σε κεντρική βάση δεδομένων και έως τις 30 του επόμενου μήνα αναμένεται να ολοκληρωθεί η απογραφή και του υπόλοιπου 20%. Τα στοιχεία που καταχωρίζονται είναι ο ΑΜΚΑ, ο ΑΦΜ, ο αριθμός μητρώου του ασφαλισμένου και η διεύθυνση κατοικίας. Επίσης καταγράφονται και οι τελευταίες πέντε συντάξεις (μηνιαίως) που εισπράττουν.


Οπως επισήμαναν πηγές του υπουργείου με τους ελέγχους θα γίνεται παρέμβαση του Εισαγγελέα σε περιπτώσεις που διαπιστώνεται απάτη με σκοπό την παράνομη είσπραξη σύνταξης.
πηγή: asfalisinet.gr
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη