25 Αυγ 2010

Τι ζήτησε ο Γ.Μπουτάρης από τον Σ. Καπετανόπουλο;

Η κόσμια και πολιτισμένη διεξαγωγή του προεκλογικού αγώνα και οι όροι και οι προϋποθέσεις που θέτει ο νέος Νόμος «Καλλικράτης» για την Τοπική Αυτοδιοίκηση ήταν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχαν σήμερα ο επικεφαλής της δημοτικής...

παράταξης «Πρωτοβουλία για τη Θεσσαλονίκη», Γιάννης Μπουτάρης, και οι δημοτικοί σύμβουλοι Παναγιώτης Αβραμόπουλος και Ανδρέας Κουράκης με τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης, Σωτήρη Καπετανόπουλο, ο οποίος επέδωσε στην αντιπροσωπεία της «Πρωτοβουλίας» τα κείμενα και τις διατάξεις του Νόμου.
Σε δηλώσεις του προσερχόμενος στη συνάντηση ο Γιάννης Μπουτάρης επανέλαβε την έκκληση σε όσους έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για το Δήμο Θεσσαλονίκης να συμπαραταχθούν με την «Πρωτοβουλία» λέγοντας χαρακτηριστικά «Το να βγω εγώ δήμαρχος δεν είναι αυτοσκοπός. Είμαι, όμως, μια προσωπικότητα, που κατά γενική ομολογία και κατά γενική μέτρηση, ενώνει και κερδίζει. Αν δεν μπορέσουμε όλοι μαζί να εκμεταλλευθούμε αυτή την προσωπικότητα, θα πει ότι έχουμε άλλα ενδιαφέροντα από πίσω».
Αναφορικά με τη στάση του ΠΑΣΟΚ ο κ. Μπουτάρης δήλωσε ότι περιμένει τη στήριξη του και φυσικά δεν μπορεί να ανακατευθεί με κανένα τρόπο στις εσωτερικές διαδικασίες ενός κόμματος που κυβερνά τον τόπο. Χαρακτήρισε «θετική επανάσταση» το νόμο «Καλλικράτης» και σημείωσε ότι θα ήταν ευχή του τα κόμματα να στηρίζουν ενώσεις πολιτών και όχι να εγκαθιστούν υποψηφίους.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη