4 Αυγ 2010

ΠΑΟΚ και ΑΡΗΣ εξέδωσαν αυστηρές οδηγίες στους φιλάθλους τους

Οδηγίες προς... ναυτιλλομένους έδωσε χθες η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον αυριανό αγώνα με τον Αγιαξ για τον γ΄ προκριματικό γύρο στο Τσάμπιονς Λιγκ. «Σύμφωνα με τις οδηγίες και τους κανονισμούς της UEFA, απαγορεύεται η χρήση πυρσών, καπνογόνων, φωτοβολίδων και λέιζερ κατά τη διάρκεια όλων των αναμετρήσεων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις», ανέφερε αρχικά η ανακοίνωση ΠΑΕ και τονίζεται:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι ήδη υπότροπη ύστερα από τον περσινό εκτός έδρας αγώνα της με τη Χέρενφεν, αλλά και μετά την πλήρη καταγραφή των λίγων μεμονωμένων περιστατικών από τον παρατηρητή της αναμέτρησης με τον Αγιαξ...». Οι εντολές της UEFA αφορούν και την παρουσία του κόσμου μέσα στο γήπεδο, καθώς «θα πρέπει να υπάρχουν κενά διαζώματα στους διαδρόμους όλων των θυρών, κάτι που ο παρατηρητής της UEFA θεωρεί απαραίτητο για τη διεξαγωγή του αγώνα. Παρακαλούνται όσοι φίλαθλοι δεν έχουν εξασφαλισμένη την είσοδό τους στο γήπεδο να μη βρεθούν στον περιβάλλοντα χώρο της Τούμπας, καθώς δεν υπάρχουν εισιτήρια προς πώληση και πιθανός συνωστισμός έξω και μέσα στο γήπεδο να επιφέρει επιπλέον προβλήματα στη διεξαγωγή του αγώνα». Σε αγωνιστικό επίπεδο, ο Παύλος Δερμιτζάκης από τους Κοντρέρας και Ζλάταν Μουσλίμοβιτς μόνο τον πρώτο θα χρησιμοποιήσει ως βασικό. Τη ρεβάνς του ΠΑΟΚ με τον Αγιαξ θα παρακολουθήσει ως παίκτης του Ηρακλή ο Νίκος Αραμπατζής, ο οποίος χθες υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τους «κυανόλευκους». Ο Ηρακλής είναι κοντά στον Δημήτρη Ελευθερόπουλο, ενώ χθες ανακοίνωσε και τον Ουρουγουανό κεντρικό αμυντικό Πάμπλο Λίμα. Προς το παρόν, ο Γιόζεφ Μπουμπένκο παραμένει στον Ηρακλή, αν και ακόμα υπάρχουν διαφωνίες με τη διοίκηση για τις μεταγραφές και την προετοιμασία.

Kαι ο Αρης φοβάται την UEFA... Μετά τον ΠΑΟΚ προχθές, οι «κίτρινοι» εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία έδωσαν τις απαραίτητες οδηγίες στους φιλάθλους τους για τη συμπεριφορά που πρέπει να έχουν στον αυριανό αγώνα με τη Γιαγκελόνια στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για το Γιουρόπα Λιγκ.

«Με βάση τους κανονισμούς της UEFA απαγορεύεται ρητά η χρήση πυρσών, καπνογόνων, φωτοβολίδων και λέιζερ κατά τη διάρκεια των αγώνων για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και ως εκ τούτου, η ΠΑΕ Αρης εφιστά την προσοχή στους φιλάθλους της προκειμένου να μην υπάρξει οποιοδήποτε πρόβλημα. Είναι αυτονόητο ότι δεν πρέπει να πεταχτεί το παραμικρό στον αγωνιστικό χώρο», ανέφερε η ανακοίνωση της ΠΑΕ και συνέχισε:

«Παράλληλα θα πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα ότι σύμφωνα με τις σχετικές οδηγίες της UEFA πριν από το παιχνίδι, αλλά και κατά τη διάρκειά του, πρέπει να παραμένουν κενά τα διαζώματα σε όλους τους διαδρόμους όλων των θυρών. Σε διαφορετική περίπτωση, ο σύλλογος κινδυνεύει με μεγάλη τιμωρία από τις πειθαρχικές επιτροπές της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας. Η ΠΑΕ Aρης είναι σίγουρη ότι ο κόσμος της ομάδας για μία ακόμα φορά θα διδάξει οπαδική συμπεριφορά και θα κινηθεί στα απαιτούμενα όρια της καλής φιλοξενίας απέναντι στους φιλάθλους της πολωνικής ομάδας».

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη