19 Αυγ 2010

Κοτσαμάν: «Ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε»

Αρκετά προσγειωμένος εμφανίστηκε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της Φενέρμπαχτσε Αϊκούτ Κοτσαμάν, ενώ το λόγο πήρε και το μεγάλο αστέρι της Τουρκικής ομάδας, ο Βραζιλιάνος Άλεξ.
Το λόγο αρχικά πήρε το μεγάλο αστέρι της Φενέρμπαχτσε, ο Βραζιλιάνος Άλεξ που χαρακτήρισε πολύ δυνατή ομάδα τον ΠΑΟΚ: «Θα είναι σίγουρα ένα δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Εμείς θα προσπαθήσουμε να επιστρέψουμε στην Κωνσταντινούπολη με το θετικό αποτέλεσμα, που δεν είναι άλλο από τη νίκη. Γνωρίζουμε, καθώς έχουμε δει μέσω τηλεόρασης και Ίντερνετ, την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ. Ξέρουμε επίσης ότι αυτό δίνει μεγάλη ώθηση στον ΠΑΟΚ, έχουμε μάλιστα κάνει και σχετική έρευνα, οπότε όπως σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους, έτσι σεβόμαστε και τον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ είναι μια δυνατή ομάδα, αρκετοί φίλοι και συμπατριώτες μου που έχουν παίξει στην Ελλάδα, μου έχουν μιλήσει για τον ΠΑΟΚ και περιμένω μια πολύ δυνατή ομάδα στον αγωνιστικό χώρο. Οι αναμετρήσεις με τη Γιανγκ Μπόις ανήκουν στο παρελθόν, καθώς ο αντίπαλος μας ήταν καλύτερη ομάδα και δίκαια μας απέκλεισε στα δύο παιχνίδια. Τώρα εστιάζουμε αποκλειστικά στην πρόκριση στο Europa League».

Από την πλευρά του ο προπονητής της Φενέρμπαχτσε Αϊκούτ Κοτσαμάν εμφανίστηκε ιδιαίτερα προσγειωμένος για τον αυριανό αγώνα και γενικότερα για την πρόκριση, ενώ έδωσε… είδηση λέγοντας πως ο Νιάνγκ αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά.

«Θεωρώ ότι η κλήρωση ήταν πολύ κακή και για τις δύο ομάδες, όμως από την άλλη ήταν καλή, μιας και φέρνει δύο γείτονες πιο κοντά. Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στη Θεσσαλονίκη, όπου είχα βρεθεί και μερικά χρόνια πριν για έναν αγώνα με τον Ολυμπιακό. Παράλληλα χαίρομαι που βρίσκομαι στη γενέτειρα του Κεμάλ, του ιδρυτή μας. Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να περάσουμε, επομένως θεωρώ πως θα είναι πολύ διαφορετικό ματς σε σχέση με τη Γιανγκ Μπόις».

Στη συνέχεια απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων τόνισε: «Θα περιμένουμε μέχρι την τελευταία στιγμή για τον Βολκάν Ντεμιρέλ», ενώ σχετικά με το αν αισθάνεται πίεση για τα ματς με τον ΠΑΟΚ, μετά τον αποκλεισμό από την Γιανγκ Μπόις ανέφερε: «Κάθε παιχνίδι έχει πίεση. Ο σχεδιασμός μας σίγουρα ήταν να παίξουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ, όμως πλέον συνεχίζουμε στο Γιουρόπα Λιγκ. Πιστεύω ότι και αυτό το παιχνίδι θα έχει πίεση ανάλογη με όλα τα υπόλοιπα».

Σχετικά με τη χρησιμοποίηση του Νιάνγκ δήλωσε: «Σκέφτομαι να χρησιμοποιήσω τον Νιάνγκ. Φυσικά και θέλω να τον δω να παίζει». Για το αν έχει παρακολουθήσει τον ΠΑΟΚ ανέφερε: «Παρακολούθησα δύο παιχνίδια του ΠΑΟΚ. Ο βοηθός είδε το ματς με την Παρτιζάν. Το βασικότερο στοιχείο που διέκρινα ήταν η πειθαρχία που έχει ο ΠΑΟΚ. Είδα τους θερμούς οπαδούς του, κάτι που κάνει την ομάδα του ΠΑΟΚ ακόμη πιο δύσκολη να αντιμετωπιστεί».

http://www.metrosport.gr/
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη