4 Αυγ 2010

Πρώτες φωτογραφίες από τα "ενδότερα" της Τούμπας

Καλησπέρα από το γήπεδο της Τούμπας...

Εντυπωσιακές, πραγματικά ευρωπαϊκού επιπέδου είναι οι νέοι χώροι για τους Δημοσιογράφους στο γήπεδο της Τούμπας, που εγκαινιάστηκαν σήμερα. Αν και βρίσκονται στην άκρη της θύρας 2, αρκετά μακριά από το κέντρο του γηπέδου, ωστόσο...

εντυπωσιάζουν για την άνεση, την πολυτέλειά τους και την καλαισθησία τους.
Οι δημοσιογράφοι που πλέον θα εργάζονται στο γήπεδο θα έχουν ικανό χώρο στη διάθεσή τους, έδρανα, παροχή ρεύματος και πρόσβασης στο ίντερνετ δωρεάν αλλά και αναπαυτικές καρέκλες. Στη φωτό διακρίνεται ένα μέρος της κερκίδας των δημοσιογράφων.

Πολύ καλή δουλειά κάνει επίσης το Γραφείο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Είδαμε τουλάχιστον δέκα φορές τον Σταύρο Σουντουλίδη και τη Μαριάννα Παρασκευοπούλου να ΄διατρέχουν τρέχοντας τα δημοσιογραφικά θεωρεία για να εξυπηρετήσουν έλληνες και ολλανδούς δημοσιογράφους.

Η φωτο 2 είναι από το νέο χώρο καφέ των δημοσιογράφων, που πλέον διαφορετικός από αυτόν της θύρας1.
Η μία πλευρά είναι μόνο γιάλυνη, κάτι που επιτρέπει σε κάποιον να ρεμβάζει στην πόλη, οι άλλες όψεις είναι άσπρες , ενώ τα έπιπλα είναι πραγματικά εντυπωσιακά.

Περισσότερα απο 70 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα η Τούμπα ήταν γεμάτη. Ο χώρος γύρω από το γήπεδο θυμίζει ένα ατελείωτο πανηγύρι χαράς αλλά και προσμονής. Κόσμος κάθε ηλικίας με μπλούζες, σημαίες, και κασκόλ του ΠΑΟΚ τραγουδώντας συμμετέχουν σε αυτή τη γιορτή του ποδοσφαίρου αλλά και της Θεσσαλονίκης.

Οι ολλανδοί δημοσιογράφοι μοιάζουν έκπληκτοι από την ατμόσφαιρα που αντικρύζουν στην Τούμπα. Τρεις οπερατέρ δεν έχουν βάλει... κάμερα κάτω, απαθανατίζοντας τις κερκίδες με τα συνθήματά και την απίστευτη εικόνα που μία ώρα πριν αρχίσει το ματς, παρουσιάζουν οι φίλοι τόυ ΠΑΟΚ...

Από τα μεγάφωνα του γηπέδου γίνονται συνεχείς εκκλήσεις για αποφυγή ακροτήτων, όπως και σχετικά μηνύματα υπάρχουν στν πίνακα του σταδίου. Ο γνωστός μας Πάνος Σατζόγλου, που βρίσκεται στο μικρόφωνο, προειδοποεί για ενδεχόμενες κυρώσεις της ΟΥΦΕΦΑ καθώς ο ΠΑΟΚ είναι υπότροπος.

Στις 9.08 ο ΠΑΟΚ μπήκε για το τελικό ζέσταμα. Στις 9.,03 είχε προηγηθεί ο Άγιαξ, που αποδοκιμάσθηκε από τους οπαδούς των γηπεδούχων΄.

Όλη η θύρα 8 είναι κλειστή για να υποδεχθεί τους ολλανδούς φιλάθλους. Μέχρι τώρα (9.12) στην κερκίδα περικυκλωμένοι από περίπου 80 "σεκιουριτάδες" βρίσκονται περίπου 70 φίλοι του Άγιαξ. Θα αναμένουμε άλλους τόσους μέχρι την έναρξη του αγώνα. Κρίμα γιατί μία κερκίδα 3.300 θέσεων μένει ανεκμετάλλευτη...



Χρήστος Νικολαϊδης
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη