26 Αυγ 2010

H COSMOTE κάνει το iPhone 4 προσιτό σε όλους

Αγαπητοί φίλοι,

H COSMOTE κάνει το iPhone 4 προσιτό σε όλους με ιδιαίτερα προνομιακές τιμές με κάθε νέα σύνδεση στα προγράμματα συμβολαίου με Internet, για να μπορεί κανείς να...

απολαμβάνει ξέγνοιαστα τις δυνατότητές του, παντού.

Για την ενημέρωσή σας, συνημμένα θα βρείτε τον πίνακα με τα σχετικά προγράμματα, ενώ ακολουθεί και δήλωση του Γενικού Εμπορικού Διευθυντή της COSMOTE, κ.Ζαχαρία Πιπερίδη:

«Το iPhone 4 διατίθεται από την COSMOTE με οικονομικά προγράμματα συμβολαίου που συνδυάζουν δωρεάν χρόνο ομιλίας για κλήσεις και video κλήσεις, δωρεάν μηνύματα SMS/MMS, καθώς και δωρεάν Mbytes για πρόσβαση στο Internet.


Το προσωπικό μας με την εξειδίκευσή του, αλλά και το ευρύ εμπορικό μας δίκτυο με τα καταστήματα COSMOTE, ΓΕΡΜΑΝΟΣ, αλλά και τα ΟΤΕ Shops σε κάθε γειτονιά, επιτρέπουν στο κοινό να ενημερωθεί για το iPhone 4 και να γνωρίσει από κοντά τις δυνατότητές του. Με το μεγαλύτερο ευρυζωνικό δίκτυο στην Ελλάδα, η COSMOTE δίνει την ευκαιρία στους συνδρομητές της όπου κι αν βρίσκονται να γνωρίσουν την εμπειρία που μπορεί να προσφέρει το iphone στην καθημερινή τους επικοινωνία.

Η εμπορική διάθεση του iPhone 4 στην Ελλάδα από την COSMOTE εντάσσεται στο πλαίσιο των συνεργιών εντός ομίλου Deutsche Telekom που συνεχίζονται με θετικά αποτελέσματα».

Γραφείο Τύπου / Υποδιεύθυνση Σχέσεων με ΜΜΕ και Εξωτερικής Επικοινωνίας
Διεύθυνση Εταιρικών Σχέσεων COSMOTE
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη