3 Σεπ 2010

Την πάτησε και ο ΛΑ.Ο.Σ. με τον Μαντούβαλο...

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση για την αναίρεση της απόφασης του εφετείου, που αθώωνε τον Πέτρο Μαντούβαλο, από τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου. Ο Πέτρος Μαντούβαλος πήρε το χρίσμα του ΛΑ.Ο.Σ. πριν λίγες μέρες και σήμερα ο Άρειος Πάγος, του ετοιμάζει νέες -δυσάρεστες- εκπλήξεις και...

ταλαιπωρία. Φαίνεται πως ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, δεν επείσθη για την αθωώτητα Μαντούβαλου.

Το γεγονός δεν έμεινε ασχολίαστο από τον πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ. που είδε να κινδυνεύει μια βασική επιλογή του και ξεχνώντας τη γνωστή φανφάρα των πολιτικών ("δεν σχολιάζω τις αποφάσεις της δικαιοσύνης"), τη σχολίασε και την ..παρασχολίασε, ρίχνοντας αιχμές κατά ...της Ν.Δ.!:

Σήμερα το πρωί, ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε, μεταξύ άλλων, τόνισε και τα εξής:

"…κάνω έκκληση στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, ούτε εδώ στην Αθήνα, ούτε στο Βορρά, ή οπουδήποτε αλλού, να κινηθεί η οποιαδήποτε διαδικασία εναντίον υποψηφίου Δημάρχου μέχρι τις 7 Νοεμβρίου. Είναι δύο μήνες. Η οποιαδήποτε διαδικασία κινηθεί, θα είναι εκ του πονηρού.

Και να καταλάβουν καλά οι συναγωνιστές της Νέας Δημοκρατίας, ότι το "είδος Σανιδά" έχει περάσει ανεπιστρεπτί και ζημιώνουν και τους θεσμούς και τη σοβαρότητα της πολιτικής όταν δημιουργούνται τέτοια μισόλογα".

Μόλις τρεις ώρες μετά την έκκληση του προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ προς την Δικαιοσύνη, η από ημερών φημολογία που διακινούσαν προς τα ΜΜΕ τα γνωστά "κέντρα" της Ρηγίλλης, σύμφωνα με την οποία αναμενόταν αναίρεση της αθωωτικής απόφασης του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων για τον κ. Πέτρο Μαντούβαλο, επιβεβαιώθηκε με την αναίρεση που κατέθεσε ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Ι. Τέντες.

Η Ν.Δ εξέθεσε ανεπανόρθωτα την επιλογή της στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου. Τον κ. Τέντε.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη