27 Σεπ 2010

Ψωμιάδης προς φορτηγατζήδες: "Ανοίξτε το λιμάνι !"

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με το μπλόκο στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης από ιδιοκτήτες φορτηγών Δ.Χ., οι οποίοι παρεμποδίζουν φορτηγά μεταφορικών εταιρειών να εξέλθουν με κοντέινερς, ο Νομάρχης Π. Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:


«Αντιλαμβάνομαι την αγωνία των ιδιοκτητών φορτηγών για τις δραματικές αλλαγές που επιφέρει στον κλάδο τους ο νέος νόμος για την απελευθέρωση του επαγγέλματός τους. Στεκόμαστε δίπλα στους οδηγούς για τα δίκαια αιτήματά τους, ωστόσο, πρέπει πλέον όλοι όσοι βγαίνουν στους δρόμους για να υπερασπιστούν τα δικαιώματά τους να μην στρέφονται εναντίον του κοινωνικού συνόλου. Δεν μπορεί στο όνομα των κινητοποιήσεων, να αποκλείουν το Λιμάνι της Θεσσαλονίκης και να προκαλούν σοβαρότατες ζημίες σε άλλους παραγωγικούς φορείς, μπλοκάροντας όλη την αγορά.

Την κρίσιμη αυτή ώρα, που η χώρα μας υφίσταται τις δυσμενείς συνέπειες του μνημονίου, πρέπει όλοι μαζί να δείξουμε ομοψυχία και συναίνεση, να ανοίξουμε έναν ειλικρινή διάλογο με όλους τους εμπλεκόμενους, ώστε να βρεθούν ικανοποιητικές λύσεις και να μη διαταραχθεί η ισορροπία του κοινωνικού ιστού».





 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη