21 Σεπ 2010

Παπαγεωργόπουλος προς ΔΕΘ: "Πάρτε να 'χετε".

Η αλήθεια είναι ότι σαν πολίτες της Θεσσαλονίκης, το θέμα των σημαιών της Έκθεσης, μας ενοχλεί, με την τροπή που πήρε. Θεωρούμε απίστευτα μικροπρεπή την κίνηση του προέδρου της ΔΕΘ, να κατεβάσει τις σημαίες με την κεφαλή του Μ.Αλεξάνδρου κι ακόμη προκλητικότερη -αισχρή- την απάντηση της HELEXPO, ότι οι σημαίες του Δήμου κατέβηκαν επειδή ήταν .....φθαρμένες !

Αν αυτές οι τακτικές, του ... έσχατου ...καρακατινισμού, είναι η απάντηση της "προοδευτικής Θεσσαλονίκης", απέναντι στο "κατεστημένο", ευχαριστούμε δεν θα πάρουμε.


Το ταμπελάκι του "γραφικού", του "ζορό", του "μακεδονομάχου" και λοιπά ευφυολογήματα, το έπαιρναν, δικαίως πολλές φορές, στελέχη της "δεξιάς" και της "συντήρησης".


Το καραγκιοζλίκι όμως με τις σημαίες που αφαιρέθηκαν τόσο κουτοπόνηρα, βάζει στο πάνθεον των γραφικών και των "προοδευτικών" που κοιμούνται με τ΄'αρβυλα, και τον πρόεδρο της ΔΕΘ, που σε λίγο τον βλέπουμε σε αφίσες να μονομαχεί με τον Ζορό, για το ποιός θα ρίξει τα τείχη και θα μπει πρώτος στη Σόλουν....


Αν είναι αυτής της ποιότητας, η απάντηση στο "συντηρητικό κατεστημένο της πόλης, που κυριαρχεί 24 χρόνια", τότε καταλαβαίνουμε, τι γλιτώσαμε τόσα χρόνια !!! Εμπάθεια, μικροπρέπεια, κόμπλεξ κατωτερότητας !


Φαντάζεστε δημάρχους ομοίας πρακτικής με τον πρόεδρο της ΔΕΘ;


Θα ορμούσαν με τα τσαρούχια, να γκρεμίσουν το αρχαιολογικό μουσείο, για να μην ενοχλούνται οι Σκοπιανοί...και θα γκρέμιζαν και την Παναγία τη ....Δεξιά...


Γιούρια στον ταβλά με τα (προοδευτικά) κουλούρια....

Για την ιστορία:

Η επιστολή του Δημάρχου Θεσσαλονίκης Β. Παπαγεωργόπουλου προς το Δ.Σ. της HELEXPO, με ημερομηνία 21 Σεπτεμβρίου 2010 : «Στις 14-9-2010, σε ανακοίνωσή σας προς τα ΜΜΕ δηλώσατε ότι «το σύνολο των φθαρμένων σημαιών στους ιστούς του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης αντικαταστάθηκε από την Ελληνική σημαία». Επειδή από την παραπάνω ανακοίνωση συνάγεται το συμπέρασμα ότι ο λόγος αντικατάστασης των σημαιών της Θεσσαλονίκης ήταν η φθορά αυτών, σας στέλνω δέκα (10) καινούριες σημαίες του Δήμου για να τις αναρτήσετε στους ιστούς της ΔΕΘ».

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη