16 Σεπ 2010

Πόσο μαλάκας μπορεί να είναι κανείς για να "ανήκει" σε κόμμα;

Παρακολουθώ με το ενδιαφέρον του φυσιοδίφη, που παρατηρεί αξιοπερίεργα όντα του ζωϊκού βασιλείου, αυτή τη θλιβερή περίπτωση ανθρώπων, που θεωρούν ότι "ανήκουν" σε κάποιο κόμμα και του είναι πιστοί, όσο κι αν λοξοδρομήσει. Τα κομματόσκυλα δηλαδή, που δεν έχουν αξιοπρέπεια. Να σας δώσω ως μπλόγκερ, ένα παράδειγμα:

Σε αυτό το μπλογκ (ταχάλια), δεν γράψαμε ποτέ για την υπόθεση "Μπουτάρη, που θέλει να ονομαστεί η οδός Αγίου Δημητρίου σε οδό Κεμάλ Ατατούρκ" ή "Τρεμόπουλου που θέλει να στήσουμε άγαλμα του Κεμάλ" ή οτιδήποτε παρόμοιο γράφεται κατά κόρον, από κάποιους στο διαδίκτυο, που αυτοπροσδιορίζονται ως "πατριώτες", (ενώ όσοι θέλουμε να είμαστε πιό ψύχραιμοι και προσεκτικοί, είμαστε "προδότες που τα παίρνουμε από το εβραιομασωνικό κατεστημένο" και λοιπές ασυναρτησίες).

Επανέρχομαι στα κομματόσκυλα:

Σε οποιαδήποτε αναφορά μας στον κ.Μπουτάρη, σχολίαζε ένας τύπος ο οποίος έχει δικό του μπλογκ (και αρκετά γνωστό στο χώρο του των "υπερπατριωτών"). Έγραφε συνεχώς για τον "προδότη, τουρκόφιλο, μειοδότη, γέρο Μπουτάρη, που θέλει να στήσει αγάλματα του Κεμάλ, και είναι ντροπή για τη Θεσσαλονίκη να υπάρχουν οπαδοί του" κ.λ.π., κ.λ.π. Όταν σβήσαμε τα σχόλια, λάβαμε υβιστικό e-mail που έλεγε "αλήτες, πόσα πήρατε από τον Κεμαλολάτρη και δεν τον κράζετε κι εσέις" και άλλες τέτοιες μπούρδες.

Ο μπλόγκερ, έχει διακοσμημένο το μπλογκ του, με ελληνικές σημαίες (animated gif μάλιστα!), την Ακρόπολη και λοιπά πατριωτικά. Έχει όμως ένα ελλάττωμα: είναι φόλα Ντορικός. Το 90% των αναρτήσεών του στρέφεται με λύσσα εναντίον του "Αντωνάκη", όπως αποκαλούν τον κ.Σαμαρά αυτοί οι τύποι.

Ο Ελληνάρας λοιπόν με τις πολλές σημαίες, τους θυρεούς, τα λάβρα της επανάστασης του ΄21 και τον οχετό εναντίον του Γιάννη Μπουτάρη, θα είδε υποθέτω τη φωτογραφία με το πλατύ χαμόγελο Ν.48 XXL με τη Ντόρα και θα έμαθε για τις δηλώσεις της περί "νέων ιδεών και τολμηρών λύσεων, για να πάρει επιτέλους η Θεσσαλονίκη τη θέση που της αξίζει στον ολοένα και πιο ανταγωνιστικό χώρο των Βαλκανίων". Αυτά είπε η Ντόρα για τον κυρ-Γιάννη τον Μπουτάρη.

Αλλά στο μπλογκ με τα πύρινα άρθρα υπέρ της Ντόρας και εναντίον του "Αντωνάκη" και του "προδότη τουρκολάγνου Μπουτάρη", μούγκα!!!

Μούγκα το κομματόκυλο!

Αύριο, για να "τη σπάσει" στον Σαμαρά, που πλήγωσε τον γυναικείο εγωισμό της, η Ντόρα μπορεί να αγκαλιαστεί και να φιληθεί θερμά και με τον Μιχάλη Τρεμόπουλο.

Οι οπαδοί της, της συνωμοταξίας των κομματόσκυλων θα το καταπιουν κι αυτό!

Οι άνθρωποι δηλαδή που ξεσπαθώνουν ολημερίς κι ολονυχτίς στα μπλογκς, με πύρινους λόγους εναντίον του "προδότη" Τρεμόπουλου και του "Τουρκόφιλου" Μπουτάρη !!!

Καλά ρε λεβεντοτσολιάδες πατριώτες,

δεν έχετε να πείτε τίποτε για αυτή τη φωτογραφία;


Μήπως κάνατε λάθος τελικά κι ο κυρ-Γιάννης είναι "πατριώτης" σαν εσάς;
Δεν αποκλείεται γλίτσες μου, να μας ξεφουρνήσετε και κανένα επιχείρημα, ότι ήθελε να μετονομάσει την οδό Αγ.Δημητρίου σε Ατατούρκ, για να τη σπάσει στους μουσουλμανιστές της Τουρκίας....και το ανακαλύψατε τώρα, που χαμογέλασε στη Ντόρα (πριν νομίζατε ότι είναι "προδοτης", αλλά κάνατε λάθος...)

Θα σε βόλευε να σκεφτείς "έλα μωρέ, αυτός τα γράφει για να υπερασπιστεί τον Σαμαρά."
Δυστυχώς για σένα βλάκα μου, δεν είναι έτσι. Τα γράφω για να καταλάβει όποιος έχει σταλιά νιονιό, πόσο μαλάκας γίνεται κάποιος όταν πρέπει ντε και καλά να υπερασπιστεί τον/την "αρχηγό" του, που κινείται με τον τρόπο που κινείται η κ.Μπακογιάννη.

Άντε, να φιλιώσετε και τον Τρεμόπουλο τώρα Ντόρα μας...

Η νίκη είναι κοντά. Πατρίς, Διεθνισμός, Θρησκεία, Αθεϊα. (σ' όλα μέσα).

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη