7 Σεπ 2010

Πρωτοβουλία της ΟΝΝΕΔ για την οικονομική κρίση!


Κινητικότητα παρατηρείται αυτές τις μέρες στη γαλάζια νεολαία, και οι φήμες δίνουν και παίρνουν. Σύμφωνα με πληροφορίες οι νεολαίοι ετοιμάζουν αντεπίθεση ενόψει ΔΕΘ, παρουσιάζοντας τις

επόμενες μέρες δημοσκόπηση για το πως βλέπουν οι νέοι τη σημερινή οικονομική κατάσταση θέλοντας να προλάβουν το άδειο καλάθι παροχών που θα παρουσιάσει ο Πρωθυπουργός.

Στην πολιτική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί, αναμένεται να εκφραστεί μέσα από ποιοτικά στοιχεία η αγωνία των νέων για το δρόμο που έχει πάρει η χώρα, αλλά και να ακουστούν από τον Πρόεδρο της γαλάζιας οργάνωσης Α.Παπαμιμίκο συγκεκριμένες προτάσεις για τα θέματα που αφορούν τη νεολαία και έχουν υποβαθμιστεί από την κρίση. Το πάνελ θα συμπληρώνεται από ακαδημαϊκούς αλλά και τον αναπληρωτή τομεάρχη Οικονομίας της ΝΔ Νότη Μηταράκη, ένα πρόσωπο άφθαρτο που φαίνεται να ταιριάζει στο νέο προφίλ του κόμματος.

Πάντως όπως παρατηρούμε, φαίνεται πως η νεολαία να έχει μπει σε σωστή τροχιά μετά από πολύ καιρό δείχνοντας ό,τι έχει λάβει το μήνυμα της εποχής. Μάλιστα σε συνέντευξη του πριν λίγες μέρες στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ, ο Α. Παπαμιμίκος τόνισε πως αν οι πολιτικές νεολαίες δεν αναλάβουν σοβαρές δράσεις σύντομα, θα χάσουν μια και καλή το τρένο της επαφής με τους νέους ανθρώπους.

Είναι ενδεικτικό πως η ηγεσία της Λυκούργου επέλεξε το σωστό timing για την έρευνα και την εκδήλωση κάτι που δείχνει σωστό προγραμματισμό και έγκαιρη παρέμβαση στην επικαιρότητα, γεγονός που είχε πάψει να χαρακτηρίζει την ΟΝΝΕΔ για πολλά χρόνια.



 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη