8 Σεπ 2010

Τώρα καταλαβαίνετε που το πάει η ΕΡΤ, έτσι;

Και μάλλον καταλαβαίνετε γιατί παραιτήθηκε ο Τζώνη Καλημέρης. Ο άνθρωπος είδε το κύμα της κουλτούρας του εθνομηδενισμού και του πολυπολιτισμού και τρόμαξε. Σου λέει "τι ειν' τούτοι ρε; Πού το πάνε το μαγαζί; Τη σφηκοφωλιά του Παντείου θα θυμίζει."
Μία σύμβουλος του υπουργείου δημόσιας τάξης και μια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, είναι μεταξύ των προσώπων που λαμβάνουν εκπομπές στην ΕΡΤ. Η Αφροδίτη Αλ Σαλέχ , σύμβουλος του ... Σπύρου Βούγα στο υπουργείο δημόσιας τάξης, αλλά και η Μάγια Τσόκλη, που έχει πολυετή συνεργασία με την ΕΡΤ, είναι μεταξύ των προσώπων που έχουν σχέση με το κυβερνών κόμμα ή την κυβέρνηση και θα παρουσιάζουν εκπομπές στην ΕΡΤ. Παράλληλα , στην κρατική τηλεόραση επιστρέφει ο Στέλιος Κούλογλου , εκ των εκδιωχθέντων την περίοδο του Χ. Παναγόπουλου και διατελέσας μέλος του ΔΣ της ΕΡΤ στην συνέχεια , από το οποίο και παραιτήθηκε για να καταθέσει την πρόταση για το “Ρεπορτάζ χωρίς σύνορα”. Στην ΕΡΤ επιστρέφει και ο Κώστας Βαξεβάνης με το “Κουτί της Πανδώρας” και συνεχίζει με τον “Εξάντα” ο Γιώργος Αυγερόπουλος. Θυμίζουμε πως ανανεώθηκε και η συνεργασία του πρώην διευθυντή της “Ελευθεροτυπίας” , Σεραφείμ Φυντανίδη αλλά και του Σπύρου Παπαδόπουλου. Η ανακοίνωση της ΕΡΤ για τις αποφάσεις του χθεσινού ΔΣ, έχει ως:
To Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ κατά τη συνεδρίαση της Τρίτης 7.9.2010, συζήτησε και αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:
Την έγκριση ψυχαγωγικών και επιμορφωτικών τηλεοπτικών προγραμμάτων, μεταξύ των οποίων οι σειρές «ΕΞΑΝΤΑΣ» με τον Γιώργο Αυγερόπουλο, «ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ» με τον Στέλιο Κούλογλου, «ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ» με τον Κώστα Βαξεβάνη και «ΦΥΛΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ» με την Αφροδίτη Αλ Σάλεχ.
ΠΑΡΟΝ
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη