29 Σεπ 2010

"Θέλω για την πόλη μου"

Η ΜΚΟ ΝΕΟΙ επέλεξε την Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης για να ξεκινήσει την καμπάνια της με τίτλο «Θέλω για την  πόλη μου…» σε ένα πλαίσιο παρότρυνσης  και ενθάρρυνσης όλων των νέων στην προσπάθεια να γίνει η πόλη τους καλύτερη.
Βάζοντας  πάντα τους νέους στην πρώτη γραμμή, η οργάνωση ΝΕΟΙ στήνει κάλπες σε πολλά  κομβικά σημεία της πόλης καταγράφοντας  τα προβλήματα που 
επισημαίνουν οι νέοι για την πόλη τους, τα αξιολογεί  και τα αποστέλλει στους αρμόδιους  φορείς.
Το ιδρυτικό μέλος της οργάνωσης ΝΕΟΙ & Δικηγόρος, κ. Άννα Ευθυμίου και πληθώρα νέων εθελοντών διένειμαν ενημερωτικό υλικό, συνομίλησαν με νέους ανθρώπους και τους παρότρυναν να συμμετάσχουν στην εκστρατεία αυτή.
Η κ. Άννα Ευθυμίου υπογραμμίζει: «Η Θεσσαλονίκη έχει ανάγκη από νέες αντιλήψεις και πρακτικές. Από μια δυναμική με στόχο την ανάπτυξη, για να προχωρήσει μπροστά με νέα αυτοπεποίθηση. Στην προσπάθεια να γίνει η πόλη μας καλύτερη σε όλους τους τομείς η νέα γενιά αξίζει να πρωταγωνιστήσει στην πρώτη γραμμή με την υποστήριξη όλων των πολιτών.»
Το περίπτερο  της οργάνωσης επισκέφτηκαν ο  Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης και Υποψήφιος Δήμαρχος, κ. Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, η Βουλευτής Θεσσαλονίκης και ιδρυτικό μέλος της κοινωνικής οργάνωσης –Αγάπη - κ. Έλενα Ράπτη και πολλά νέα παιδιά.
Επόμενη στάση  της καμπάνιας αυτής ήταν το 4th Youth Festival στην παραλία Θεσσαλονίκης. Ακολουθούν και άλλα κομβικά σημεία της πόλης.

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη