10 Σεπ 2010

Στο ίδιο έργο θεατές: "περαίωση σκούπα"

Όπως έμαθε ακόμη και η γιαγιά στο Καρπενήσι, όλα τα κόμματα όταν είναι στην αντιπολίτευση, καταγγέλουν τις κυβερνήσεις ότι "κλείνουν με συνοπτικές διαδικασίες τα βιβλία των επιχειρήσεων". Όταν βγαίνουν στην κυβέρνηση βλέπουν με τους ελέγχους δεν γίνεται δουλειά και κάνουν αυτό που κατήγγειλαν όταν ήταν αντιπολίτευση: άλλη μια περαίωση, την 13η από το 1974. Μιλάμε για μεγάλη αξιοπιστία των κομμάτων!
Δεν λέμε ότι είναι κακό, απλά θέλουμε να μη λαϊκίζουν όταν είναι στην αντιπολίτευση. Αφού είναι γνωστό ότι όταν γίνουν κυβέρνηση και πρέπει να γεμίσουν τα ταμεία με λεφτά και όχι με λόγια, θα προχωρήσουν και αυτοί σε "περαιώσεις", όπως ΟΛΟΙ οι προηγούμενοι.
διαβάζουμε στα ΝΕΑ:
Περαίωση- σκούπα για τις ανέλεγκτες υποθέσεις της δεκαετίας 2000 - 2009 ετοιμάζει το...

υπουργείο Οικονομικών, το οποίο αναζητά τρόπους για την κάλυψη της μαύρης τρύπας. Η νέα περαίωση θα αφορά 1 εκατ. επαγγελματίες και επιχειρήσεις και εκτιμάται ότι μπορεί να αποφέρει έσοδα 2,5 δισ. ευρώ στο Δημόσιο. Η περαίωση θα αφορά όσους δεν είχαν υπαχθεί στις προηγούμενες ρυθμίσεις καθώς και το σύνολο των επαγγελματιών και επιχειρήσεων για τα έτη 2007- 2009
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη