7 Σεπ 2010

Μπουταρο-γέρνει ο Νίκος Ευθυμιάδης. Τι είπε προ λίγο

Ανοιχτός στο ενδεχόμενο συνεργασίας με τον συνυποψήφιο του για το δήμο, Γ. Μπουτάρη, εμφανίστηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Νίκος Ευθυμιάδης στη σημερινή συνέντευξη Τύπου που έδωσε με αφορμή την...

ανακοίνωση του προγράμματος του.

Ο ίδιος υπογράμμισε ότι ακόμη δεν έχει γίνει κάποια συνάντηση με τον Γ. Μπουτάρη, ώστε να συζητηθεί το ενδεχόμενο αυτό αλλά υπογράμμισε ότι από την πρώτη μέρα ήταν πρόθυμος για συνεργασία καθώς πιστεύει ότι είναι απαραίτητη για την πολυπόθητη αλλαγή στην πόλη.

Εξάλλου ο κ. Ευθυμιάδης, όπως πρόσθεσε, ποτέ δεν έκρυψε την φιλία του με τον Γ. Μπουτάρη.

Παράλληλα, σημείωσε ότι η υποστήριξη και μόνο από το ΠΑΣΟΚ στο πρόσωπο του επικεφαλής της «Πρωτοβουλίας για τη Θεσσαλονίκη» δεν αρκεί για να κερδηθούν οι εκλογές, αλλά αυτό που χρειάζεται είναι ένα πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο που θα περιέχει κόσμο από όλες τις πλευρές.

«Το χρίσμα στον Μπουτάρη ήταν εύκολη λύση για το ΠΑΣΟΚ καθώς ο ίδιος έχει εμπειρία στην αυτοδιοίκηση αλλά και τα στελέχη της παράταξης του είναι κοντά στο κόμμα. Παράλληλα, ο Μπουτάρης προηγείται στις δημοσκοπήσεις έναντι του Γκιουλέκα», σχολίασε σχετικά ο κ. Ευθυμιάδης.

Πάντως, ο επικεφαλής της παράταξης «Η πόλη μπροστά» δήλωσε πως είτε υπάρξει συνεργασία με τον Μπουτάρη είτε όχι θα εργαστεί με γνώμονα το καλό της πόλης και την αλλαγή στη διοίκηση του δήμου.

Πηγή
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη