17 Σεπ 2010

Παντελής Θεοχαρίδης, συναυλία στη Νέα Κρήνη

Ένας νέος και πολύ αξιόλογος καλλιτέχνης σε μια συναυλία με στόχο!
Παρασκευή 17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010
Συναυλία Παντελή Θεοχαρίδη
πρώην Καπναποθήκες Νέας Κρήνης
Έναρξη 21:00
Είσοδος ελεύθερη
Στο χώρο των πρώην καπναποθηκών στο άλσος της Νέας Κρήνης θα γίνει η συναυλία του Παντελή Θεοχαρίδη η οποία είχε...
προγραμματιστεί για τις 4 Σεπτεμβρίου στο πλαίσιο του «Παρά θιν’ αλός» αλλά είχε αναβληθεί λόγω καιρού. Η συναυλία διοργανώνεται την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου, στις 9 το βράδυ και εντάσσεται στο «Διήμερο διαμαρτυρίας και διεκδίκησης» του λαού της Καλαμαριάς για το χώρο των πρώην καπναποθηκών το οποίο γίνεται με πρωτοβουλία του δήμου Καλαμαριάς (16 και 17 Σεπτεμβρίου).


Ο ερμηνευτής που μας σύστησε με τη φωνή του, στη πρώτη εκτέλεση, τη «Μικρή Πατρίδα» των Γ. Ανδρέου και Π. Καρασούλου και ερμήνευσε «Τα τραγούδια του χαμένου ποιητή», την τελευταία παραγωγή - επιθυμία του Μάνου Χατζηδάκη, εμφανίζεται σ' ένα πρόγραμμα με τραγούδια από το σύγχρονο ελληνικό ρεπερτόριο και όχι μόνο, και βέβαια με επιλογές από την προσωπική του δισκογραφία.


Στη μακρά καλλιτεχνική διαδρομή του ο Παντελής Θεοχαρίδης συνεργάστηκε με τους Μίκη Θεοδωράκη, Χρήστο Λεοντή, Σταύρο Kουγιουμτζή, Χρήστο Νικολόπουλο, Γιάννη Σπανό, Γιώργο Σταυριανό, Νένα Βενετσάνου, Γιώργο Καζαντζή, Μανόλη Ρασούλη, Μαρία Δημητριάδη, Πέτρο Δουρδουμπάκη, Μελίνα Κανά, Λιζέτα Καλημέρη, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Γιώργο Ανδρέου, Δημήτρη Ζερβουδάκη.
Εκτός από «Μικρή Πατρίδα» και «Τα τραγούδια του χαμένου ποιητή», η δισκογραφική δουλειά του περιλαμβάνει επίσης: «Η ωδή των οδών», «Οι εικόνες παιδεύουν το μυαλό», «Πού να τελειώνει η θάλασσα», «Μεταμορφώσεις», «Του έρωτα και του ουρανού», «Τυφλές ελπίδες», «Καππαδοκία», «Στου ονείρου την αυλή», «Η αγάπη πάει με κούπα», «Στα χαμηλά και στα ψηλά», «Με τον Ομπάμα αντάμα».


Μαζί του θα παίξουν οι:

Δημήτρης Λάππας κιθάρες, μπουζούκι

Κώστας Βάβαλας κιθάρα

Διαμαντής Καραγιαννακίδης πλήκτρα

Μπάμπης Ματζιάρης βιολί

Ελένη Ευθυμίου φωνή



* Το πρόγραμμα της Πέμπτης 16 Σεπτεμβρίου περιλαμβάνει παραδοσιακούς χορούς με τη συμμετοχή πέντε συγκροτημάτων τα οποία θα παρουσιάσουν χορούς από Πόντο, Μικρά Ασία, Καππαδοκία, Ανατολική Ρωμυλία και Νησιώτικα.

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη