30 Σεπ 2010

"Διαρροή" νεολαίων του ΠΑΣΟΚ προς Γιάννη Δημαρά

Γράφει ο (παλαιο)πασόκος
@ Διαρροή νεολαίων του Κινήματος
Χαμός αυτήν την ώρα στο ΠΑΣΟΚ....
Υπάρχει....διαρροή νεολαίων προς τον Δημαρά και προς το Μητρόπουλο.
Σύμφωνα με πληροφορίες 5-6 άτομα βρίσκονται ήδη στη λίστα του Γ. Δημαρά, ενώ ο Αλ. Μητρόπουλος συναντά καθημερινά νέους του Κινήματος για να έρθουν προς το μέρος του..
Ήδη μαθαίνουμε πως σε μέρη της Αττικής που υστερεί το ΠΑΣΟΚ, σημαντικό στέλεχος νεολαίας έχει ήδη πάει στον Δημαρά..
Οι εξελίξεις τρέχουν...και βλέπουμε πως οι υποψήφιοι δείχνουν εμπιστοσύνη στους νέους...
...
@ Την Παρασκευή 1η Οκτωβρίου, στην αίθουσα συνεδρίων της ΕΣΗΕΑ, στις 10.00 το πρωί, παρουσιάζει ο Γιάννης Δημαράς την παράταξη, με την οποία διεκδικεί την περιφέρεια Αττικής.
...
@ Δυνατά ονόματα θα πλαισιώνουν αύριο τον Γιάννη Δημαρά ο οποίος θα κάνει την επίσημη παρουσίαση της παράταξής του για την Περιφέρεια Αττικής.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τα πρώτα ονόματα αντιπεριφερειαρχών είναι τα εξής: Του δημοσιογράφου, νυν δημοτικού συμβούλου Αθήνας και υποψήφιου βουλευτή Α' Αθήνας με το ΠΑΣΟΚ Μάκη Γιομπαζολιά, του Στάθη Παναγούλη για τα νότια προάστια και του πρώην βουλευτή Β' Πειραιά του Συνασπισμού και του ΠΑΣΟΚ Νίκου Γαλανού για τον Πειραιά. Αναμένονται σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες μάλιστα και...
άλλα ονόματα - εκπλήξεις που θα είναι υποψήφιοι με τον Γ. Δημαρά.
Την ίδια ώρα επίσης ενισχύεται η δυναμική -που μέχρι τώρα εκφραζόταν σε πιο περιορισμένη κλίμακα- στους κόλπους του ΠΑΣΟΚ, για την κάθοδο ανεξάρτητου ψηφοδελτίου και για τον δήμο της Αθήνας.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη