29 Σεπ 2010

Τα δύο ΠΑΣΟΚ-Της Θεσσαλονίκης και της υπόλοιπης Ελλάδας

Είναι γνωστή η κεντρική θέση του ΠΑΣΟΚ για την πράσινη ανάπτυξη, για τη στροφή σε εναλλακτικές μορφές ενέργειας, για καθαρότερη ενέργεια. Από την άλλη είναι γνωστή η διαφορετική προσέγγιση σε αρκετά ζητήματα από το ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης, διαφορετική σε βαθμό ώστε... να έρχεται ακόμα και σε ευθεία σύγκρουση με την κεντρική κομματική (και πλέον κυβερνητική) «γραμμή». Αυτή τη φορά η διαφορετική προσέγγιση έρχεται στο θέμα κατασκευής ενός εργοστασίου παραγωγής βιοντίζελ σε περιοχή της Μενεμένης Θεσσαλονίκης. Από το Νομαρχιακό Συμβούλιο εγκρίθηκαν οι περιβαλλοντικοί όροι, ο δήμαρχος Μενεμένης εξήγγειλε κινητοποιήσεις, ενώ στο όλο θέμα παρενέβη και ο Π.Κουκουλεκίδης, γραμματέας Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ στη Β’Περιφέρεια Θεσσαλονίκης, ο οποίος θα… προχωρήσει σε έκτακτη συνέντευξη τύπου το μεσημέρι σήμερα. Η Τ.Μπιρμπίλη το ξέρει;
ρωτάει το newsblog
και απαντάμε:
ΝΑΙ. Γιατί η συνέντευξη γίνεται στα πλαίσια της κομματικής συσπείρωσης του ΠΑΣΟΚ στην Περιφέρεια, αφού θα κατηγορηθεί ο Ψωμιάδης και για αυτό, στα πλαίσια της αντιπολίτευσης δια των συνεχόμενων καταγγελιών, που κάπου μας κούρασαν όλους.
Ο τίτλος του δελτίου τύπου είναι σαφής:
ΟΙ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΠΑΣΟΚ Α & Β ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΙΣ 12:00 ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ (ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 30, 7ος ΟΡΟΦΟΣ) ΜΕ ΘΕΜΑ:
"ΕΓΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΒΙΟ-ΝΤΙΖΕΛ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΑΡΧΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΨΩΜΙΑΔΗ"
Λεπτομέρεια για να είμαστε συνεπείς: Την έγκριση την έδωσε το Νομαρχιακό Συμβούλιο κι όχι ο "Ψωμιάδης". Αλλά η φράση "Νομαρχιακό Συμβούλιο", δεν προσφέρεται για προεκλογική αντιπολίτευση!
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη