8 Σεπ 2010

Τι θα δείτε σήμερα στο "Παρά θιν αλός" στην Καλαμαριά

ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010
Θα γίνουν δύο συναυλίες:

● Γιώτα Τσόκα & Ανθή Τατσιούλη

● Κατερίνα Μακαβού



Δασάκι Κόδρα

Έναρξη 21:00

Γενική είσοδος: 5 ευρώ


Η πρώτη συναυλία περιλαμβάνει γνωστές επιτυχίες του ελληνικού και ξένου ρεπερτορίου καθώς και συνθέσεις της Γιώτας Τσόκα που σύντομα θα οδεύσουν και προς το στούντιο.


Η Γιώτα Τσόκα γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Είναι πτυχιούχος της Σχολής Καλών Τεχνών του ΑΠΘ, διπλωματούχος πιάνου, καθώς και πτυχιούχος αρμονίας και βυζαντινής μουσικής. Έχει βραβευθεί με το α΄ βραβείο σε διαγωνισμό μουσικής δωματίου της HELEXPO και έχει συμμετάσχει ως πιανίστα σε ποικίλες συναυλίες, ρεσιτάλ μουσικής δωματίου και μουσικοφιλολογικές διοργανώσεις. Είναι καθηγήτρια πιάνου στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης.

Καρπός της πρώτης δισκογραφικής προσπάθειας, βασισμένης και στη συνεργασία της με την τραγουδίστρια Ανθή Τατσιούλη, είναι το cd με τίτλο «Το φως χρώματα ζωντανεύει».


Η Ανθή Τατσιούλη γεννήθηκε στην Τασκένδη και από το 1977 ζει στη Θεσσαλονίκη. Τελείωσε το Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης και πήρε πτυχία πιάνου, μονωδίας, ωδικής και αρμονίας. Το 1991 πήρε το 1ο βραβείο στο Φεστιβάλ Ελληνικού Τραγουδιού Θεσσαλονίκης και το 1993 το 2ο.


Παίζουν


Γιώτα Τσόκα πιάνο

Ανθή Τατσιούλη τραγούδι

Στέργιος Μοσχογιάννης κλαρινέτο, σαξόφωνο

Μαρία Ζαχαριάδου βιολί

Κώστας Ζαφειρίου κιθάρα

Μιχάλης Σαπουντζής κοντραμπάσο



Η Κατερίνα Μακαβού παρουσιάζει την πρώτη δισκογραφική δουλειά της με τίτλο «Μικρά Μυστικά» η οποία περιλαμβάνει εννιά τραγούδια με δικούς της στίχους και μουσική καθώς και δύο τραγούδια του Θανάση Dzingovic. Παράλληλα θα ερμηνεύσει αγαπημένα της τραγούδια από την ελληνική και διεθνή μουσική σκηνή σε μια μοναδική συνάντηση των Johny Cash, David Bowie και Tuxedomoon με την Αρλέτα, τον Παύλο Παυλίδη και τον Ατίκ. Έχει συνεργαστεί με πολλούς καταξιωμένους συνθέτες όπως ο Σωκράτης Μάλαμας, ο Λουδοβίκος των Ανωγείων, ο Γιώργος Καζαντζής, κ.ά.


Παίζουν


Θανάσης Dzingovic ηλεκτρική κιθάρα

Ορέστης Μπενέκας πλήκτρα

Μιχάλης Βρέττας βιολί

Δημήτρης Πανάγου μπάσο

Αλέκος Σπανίδης τύμπανα
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη