3 Σεπ 2010

"O Αντώναρος δεν πλήρωσε εισιτήριο". Η χαρά του προπαγανδιστή

O κ. Π. Βέττας, διευθύνων σύμβουλος της Αttica Group, απέστειλε επιστολή στον Τύπο στην οποία καταγγέλλει τον κ. Ευ. Αντώναρο ότι ταξίδευσε από την Κω στην Πάτμο με το «Βlue Star 2» και αρνήθηκε να πληρώσει το εισιτήριο αξίας 15,5 ευρώ επικαλούμενος τη...

βουλευτική του ιδιότητα, η οποία του εξασφαλίζει ελευθέρας στις μεταφορές.
Η αλήθεια είναι ότι, πράγματι, κάθε βουλευτής διαθέτει το δικαίωμα δωρεάν χρήσης ορισμένων μέσων μεταφοράς (συμπεριλαμβανομένων των πλοίων).

Άλλη αλήθεια είναι ότι ο κ.Βέττας είναι άκρως ύποπτος, διότι επέλεξε την αποστολή της επιστολής του στις ...εφημερίδες !!! προφανώς για να εκδικηθεί την πρώην κυβέρνηση, για λόγους που ο ίδιος ξέρει.


Άλλη αλήθεια είναι ότι ο κοσμάκης ψοφάει για φθηνά λαϊκιστικά θεάματα, που "βγάζουν" μέχρι και 8στηλο σε εφημερίδες του κώλου.

Άλλη αλήθεια είναι ότι το ποσό είναι γελοίο και ο Αντώναρος δεν το έκανε από τσιγγουνιά, όπως μπορεί κάθε σοβαρός άνθρωπος να σκεφτεί (αν μπορεί κανείς να σκεφτεί πλέον ψύχραιμα), αλλά γιατί είναι ένα από τα ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΑ προνόμια των βουλευτών.

Άλλη αλήθεια είναι ...τα πάντα είναι επικοινωνία και ο Αντώναρος δεν έχει κανένα μέσο να τον υπερασπιστεί με την απλή αλήθεια, ενώ έχει απέναντί του 5-6 χιλιάδες εχθρικά μέσα! Ποιός φταίει για αυτό κ.Αντώναρε; Εσείς!

Άλλη αλήθεια είναι ότι δεν γράψαμε τις παραπάνω αλήθειες για να υπερασπιστούμε τον Αντώναρο ή τη Ν.Δ., αφού οι άνθρωποι, είναι 800 χρόνια πίσω από τους αντιπάλους τους σε τέτοια επικοινωνιακά κόλπα και δεν θα μπορούσαν ποτέ να σκεφτούν τέτοια "τρικ" και τους αξίζει ο διασυρμός, αφού μυαλό δεν βάζουν και δεν διδάχθηκαν τίποτε από το ρητό που λέει "αν δεν είσαι λέρα, δεν κυβερνάς γαλέρα".

Τελευταία αλήθεια είναι, ότι, πρόσφατα, όταν ένας μπλόγκερ από την Αθήνα, έγραψε "ψεύτης ο Ραγκούσης" ή κάτι τέτοιο, είδε το βογραφικό του σε ανώνυμα λασπολογικά μπλογκς, τα οποία ενημερώθηκαν "καταλλήλως" για το ποιός είναι (πώς;), ειδοποιήθηκε από τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος να προσέλθει "για τα περαιτέρω", εκβιάστηκε συντονισμένα από τα χυδαία χαφιεδομπλογκς, ότι "θα χάσει τη δουλειά του" κι έτσι έκλεισε το μπλογκ του.
Επειδή έκανε έναν χαρακτηρισμό εναντίον πολιτικού του ΠΑΣΟΚ.

Σήμερα, βλέπουμε ότι αποκαλούν ανενόχλητοι τον Αντώναρο για αυτό το επικοινωνιακό κολπάκι που του κάνανε, "γελοίο", "βλάκα", "υπερόπτη", "λαθρεπιβάτη", "παράνομο", "φραγκοφονιά", "ξεφτίλα" και άλλα πολλά.

Καταλάβατε τη διαφορά κ.Αντώναρε ; Διδαχθήκατε κάτι από την υπόθεση του μπλόγκερ που σας ανέφερα παραπάνω ;
Μήπως κάποιοι άλλοι; διδάσκονται τίποτε ή ...χαμπάρι;
...
διαβάστε και το αποκαλυπτικό: Κάποιος που πιθανώς δεν πληρώνει φόρους στην Ελλάδα και "καταγγέλει" ότι ο Αντώναρος δεν πλήρωσε εισιτήριο 15,5 ευρώ!
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη