28 Οκτ 2010

Μήνυμα Μάρκου Μπόλαρη για την 28η Οκτωβρίου

"Η σημερινή επέτειος της ηρωικής αντίστασης του λαού μας κατά των δυνάμεων του άξονα, ανακαλεί στην ιστορική μνήμη γεγονότα - ορόσημα που διατηρούν αμετάπτωτη την επικαιρότητά τους. Πράξεις ηρωισμού που συνδέονται με το πατριωτικό καθήκον -όπως αυτό ορίζεται από τις περιστάσεις και..
 τις εποχές, είναι σημαντικές για να συνειδητοποιήσουμε τη σημερινή μας στάση απέναντι στην πρόκληση που αντιμετωπίζουμε για μια διαφορετική πορεία.
Μέσα από τον αμφίπλευρο φωτισμό του παρόντος και του μέλλοντος, κατανοούμε τις ευθύνες και το ιστορικό μας χρέος για να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες και να ισχυροποιήσουμε τη χώρα μας. Στο ηρωικό έπος του ‘40, μετατρέψαμε το μειονέκτημά μας απέναντι στα άρτια εξοπλισμένα και υπεράριθμα ιταλικά και γερμανικά στρατεύματα, σε πλεονέκτημα, βρίσκοντας την άλλη δυνατότητα που μετέτρεψε την -ισχνή αριθμητικά- παρουσία μας, σε πηγή δράσης.
Σήμερα, στην πρόκληση της οικονομικής κρίσης, αξιοποιούμε τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα για να δώσουμε αναπτυξιακή προοπτική στον τόπο μας, για να διαμορφώσουμε καλύτερες συνθήκες για τα παιδιά μας. Αντλούμε έμπνευση από τα θαυμαστά παράδοξα της εποποιίας του λαού μας και αγωνιζόμαστε για την εδραίωση μιας δημοκρατικά οργανωμένης και κοινωνικά δίκαιης πολιτικής ζωής. "
Μάρκος Μπόλαρης
Υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη