1 Οκτ 2010

Τζάμπα έχασε ο ΑΡΗΣ στο Ρόζενμποργκ

Την ήττα με 2-1 από την Ρόζενμποργκ στην Νορβηγία γνώρισε ο Αρης το βράδυ της Πέμπτης (30/9) για την δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Οι κίτρινοι θα μπορούσαν να ...
είχαν πάρει την ισοπαλία από την νορβηγική ομάδα και να βρίσκονταν τώρα σε πλεονεκτική θέση για την πρόκριση, ωστόσο δεν τα κατάφεραν.

Αυτός που απείλησε πρώτος ήταν ο Αρης, με τον Ρουίζ να πιάνει το δυνατό σουτ στο 11', όμως ο Ορλουντ έπεσε στην δεξιά του γωνία και απομάκρυνε σε κόρνερ. Ο Σηφάκης ανησύχησε για πρώτη φορά στο 29', όταν χρειάστηκε να πεταχθεί στο αριστερό του "Γ" και να αποσοβήσει τον κίνδυνο σε σουτ του Ιβερσεν.

Η Ρόζενμποργκ είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης και μετά το 35' πίεσε την εστία του Αρη, έχοντας τρεις καλές στιγμές. Σε μια απ' αυτές, στο 37' από σέντρα του Ντορσίν, ο Βαγγέλη βρήκε λίγο την μπάλα με το κεφάλι, και ο Μόλντσκρεντ με γυριστό αριστερό σουτ έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία του Σηφάκη κάνοντας το 1-0 για τους Νορβηγούς.

Οι κίτρινοι, αν και για λίγα λεπτά φάνηκε να χάνουν την ψυχραιμία τους, εντούτοις αντέδρασαν πριν βγει το ημίχρονο και με τον Ρουίζ στο 43' έφτασαν στην ισοφάριση. Από κάθετη μπαλιά του Κόκε, ο Χαβίτο έκανε την κίνηση στην πλάτη της άμυνας, έβγαλε την παράλληλη με το τέρμα μπαλιά και ο επιθετικός από την Γουατεμάλα με πλασέ έγραψε το 1-1 για τον Αρη.

68' Σέντρα Ντορσίν από τα αριστερά, ο Πρίτσα κατέβασε την μπάλα στο ημικύκλιο της περιοχής και με σουτ από το ίδιο σημείο την έστειλε στη δεξιά γωνία του Σηφάκη
sport.gr
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη