27 Οκτ 2010

Ο Ψωμιάδης τράβηξε ..πιστόλη

όχι το πιστόλη, δεν είναι ορθογραφικό λάθος.
Απλά, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, έβαλε ένα πιστόλι στον συνδυασμό του!
Δηλαδή,...

την Ειρήνη Καραπιστόλη.

Το βιογραφικό της:
Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη το Μάιο του 1982. Ολοκλήρωσα τις μαθητικές μου σπουδές στο 2ο Ενιαίο Λύκειο Θεσσαλονίκης.

Το 2005 αποφοίτησα με βαθμό πτυχίου 9.21 (Άριστα) από το τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών της Πολυτεχνικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης. Κατά τη διάρκεια των σπουδών μου έλαβα υποτροφίες και βραβεία από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (IKY) και από το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος (ΤΕΕ). Η διπλωματική μου εργασία διακρίθηκε στα πλαίσια του 10ου Πανελλήνιου διαγωνισμού «Ericsson Awards of Excellence in Telecommunications».
Τον Οκτώβριο του 2005 ξεκίνησα την εκπόνηση της διδακτορικής μου διατριβής πάνω σε τηλεπικοινωνιακά θέματα αιχμής, όπως αυτά των ασύρματων δικτύων αισθητήρων, και τον Ιούλιο του 2009 μου απονεμήθηκε ο τίτλος της Διδάκτορος από το τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης.

Εργάστηκα ως βοηθός έρευνας στο Ινστιτούτο Πληροφορικής και Τηλεματικής (ΙΠΤΗΛ) του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ). Επιπρόσθετα, δραστηριοποιήθηκα στις επιβλέψεις ηλεκτρολογικών έργων και έργων αυτοματισμού στα Ελληνικά Πετρέλαια Θεσσαλονίκης (ΕΛΠΕ).
Σήμερα εργάζομαι ως επιστημονικός συνεργάτης στο τμήμα Ηλεκτρονικής του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης. Παράλληλα, πραγματοποιώ εξ’ αποστάσεως μεταπτυχιακές σπουδές στη διοίκηση επιχειρήσεων (MBA) στο Blekinge Institute of Technology της Σουηδίας.
Ομιλώ και γράφω άριστα την αγγλική και τη γαλλική.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη