11 Οκτ 2010

«ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ–ΑΝΤΑΡΣΙΑ σε κυβέρνηση-ΕΕ-ΔΝΤ-Καλλικράτη»

Η περιφερειακή κίνηση Κεντρικής Μακεδονίας «ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ – ΑΝΤΑΡΣΙΑ σε κυβέρνηση-ΕΕ-ΔΝΤ-Καλλικράτη» δηλώνει ότι θα συμμετέχει στο συλλαλητήριο που καλεί την Τρίτη 12 Οκτωβρίου, ώρα 18:00 μμ ο Συντονισμός Πρωτοβάθμιων σωματείων στο άγαλμα...
 Βενιζέλου. Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ με πολιορκητικό κριό το δημόσιο χρέος έβαλε σε εφαρμογή το πιο βάρβαρο πρόγραμμα αναδιανομής εισοδήματος σε βάρος των εργαζομένων και σε όφελος μιας μειοψηφίας επιχειρηματιών, τραπεζιτών και εφοπλιστών. Σε μια περιφέρεια όπου η ανεργία αυξάνεται με αλματώδεις ρυθμούς, η συλλογική μας αντίσταση είναι μονόδρομος.

Οι υποψήφιοι περιφερειάρχες που έχουν τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, πέρα από ωραία λόγια για «ανάπτυξη» και «απασχόληση» στηρίζουν την πολιτική του Μνημονίου, την προνομιούχα μειοψηφία των τραπεζιτών και των καπιταλιστών. Η περιφερειακή κίνηση Κεντρικής Μακεδονίας «ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ – ΑΝΤΑΡΣΙΑ σε κυβέρνηση-ΕΕ-ΔΝΤ-Καλλικράτη» δηλώνει το παρόν στην πρώτη γραμμή της μάχης των εργαζόμενων και της νεολαίας ενάντια στην ανεργία και διεκδικεί μαζί τους: μόνιμη και σταθερή εργασία, απαγόρευση των απολύσεων, αύξηση του επιδόματος ανεργίας στο ύψος του κατώτερου μισθού, διαγραφή του τοκογλυφικού δημόσιου χρέους που λειτουργεί ως πρόσχημα για τις απολύσεις και τις περικοπές.

περιφερειακή κίνηση Κεντρικής Μακεδονίας

«ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ–ΑΝΤΑΡΣΙΑ σε κυβέρνηση-ΕΕ-ΔΝΤ-Καλλικράτη»

Υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας: Γιάννης Κούτρας
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη