7 Οκτ 2010

Το ψηφοδέλτιο του Μ. Τρεμόπουλου για την περιφέρεια. Όλα τα ονόματα

ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ
Παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο της «Οικολογίας-Αλληλεγγύης»
από τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας Μιχ. Τρεμόπουλο
«Έχουμε παρελθόν, παρόν και μέλλον» δήλωσε ο εκπρόσωπος της Κίνησης «Οικολογία-Αλληλεγγύη» Δαμιανός Ανδρέου, 18 χρόνια δημοτικός σύμβουλος και πρώην πρόεδρος του ...
Δημοτικού Συμβουλίου Αμπελοκήπων, ανοίγοντας την επίσημη παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Κίνησης στην κατάμεστη αίθουσα του Κέντρου Ιστορίας Θεσσαλονίκης.

«Πρόγραμμά μας είναι οι αγώνες μας και προμετωπίδα μας η ποιότητα σε όλα τα επίπεδα», δήλωσε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας και ευρωβουλευτής Μιχάλης Τρεμόπουλος, κατά την παρουσίαση του ψηφοδελτίου.

«Ποιότητα και ήθος στην προσωπική και επαγγελματική ζωή, ποιότητα στις θέσεις και διεκδικήσεις, ποιότητα και στη σύνθεση του ψηφοδελτίου, είναι αυτά που μας χαρακτηρίζουν σε όλη τη 20χρονη διαδρομή της παράταξής μας στην Αυτοδιοίκηση στη Θεσσαλονίκη, αυτή που μ’ έβγαλε 3 φορές Νομαρχιακό Σύμβουλο και σήμερα επεκτείνεται σ’ ολόκληρη την Κεντρική Μακεδονία», τόνισε ο Μ. Τρεμόπουλος, παρουσιάζοντας τους 7 αντιπεριφερειάρχες και τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους, 40 από τη Θεσσαλονίκη και 20 από τους άλλους νομούς.
 
Όλα τα ονόματα που ανακοίνωσε ο Μ.Τρεμόπουλος, εδώ:
http://taxalia.blogspot.com/2010/10/7102010.html 
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη